„Credem în oamenii noștri, investim în ei și îi ajutăm să se dezvolte”.

Alexandru Rizea
Fondator Lemet

Fabrica de mobilă LEMET

Înfiinţată în oraşul Câmpina, din decembrie 1991 şi până acum, compania Lemet a parcurs toate etapele evoluţiei sale de a deveni o companie solidă şi de perspectivă, conectată permanent la realităţile economice din România. Compania Lemet acţionează într-o piaţă dinamică, iar ritmul de schim­bare a condiţiilor concurenţiale este accelerat. O componentă esenţială a succesului nostru este reprezentată de modul etic prin care am creat și susţinem renumele mărcii Lemet în relaţiile cu partenerii de afaceri.

1991

Anul în care a fost fondată compania

71

Magazine

75.000

Suprafața totală de expunere a magazinelor

800

Angajați

Producție la standarde superioare

Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă oră, înglobate în 10 linii de producție complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv și finisarea acestora, linii proiectate și dezvoltate de către noi împreună cu partenerii noștri. Inovația, Calitatea produselor executate și Productivitatea sunt primele criterii care stau la baza proiectării și alegerii noilor linii de fabricație. Toate utilajele noastre respectă normele europene de Sănătate și Securitate a Muncii și Protecției Mediului.

Halele de producţie ocupă o suprafaţă de peste 41.000 mp. În cadrul fabricii, peste 800 de angajati produc mobilă de calitate, la o capacitate anuală de prelucrare de aproximativ 6 milioane de panouri de tip PAL si MDF;

Proiectarea programelor modulare de mobilier determină soluţii personali­zate fiecărui client și continuitatea în timp a modelelor;

În firma noastră, după personalul care lucrează, cea de-a doua valoare pe care o prețuim sunt clienții finali. Pentru aceștia am creat, împreună cu partenerii noștri, o vastă rețea de distribuție a produselor fabricate de noi, care cuprinde acum peste 80 de magazine, din care 70 în sistem de franciză LEMS.

 

Politica și obiectivele Lemet în domeniul calității mediului, sănătății și securității ocupaționale.
Certificat de garanție
Declarație de conformitate
Instrucțiuni de instalare, utilizare și întreținere
Program de prevenire și reducere deșeuri ca urmare a auditului de deșeuri – Lemet

Cronologie dezvoltare companie

Rețeaua de magazine LEMS

Producătorul de mobilă LEMET Câmpina – unul dintre cei mai importanţi fabricanţi de mobilă din România – este dezvoltatorul reţelei de magazine LEMS.

Tur virtual magazin LEMS

Concept de comunicare

LEMS înfrumuseţează casele românilor

Ce-și doresc românii? O casă frumoasă și care, prin confort, să-i facă să se simtă bine.

Despre LEMS

Marcă 100% ROMÂNEASCĂ!

Te invităm în cel mai apropiat showroom LEMS

68 de orașe, 70 de magazine, 75.000 mp, 800 de angajați!

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, LEMS a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară.

Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEMS transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.

Vezi harta interactivă

Cum pot vedea oferta de produse LEMS?

Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazine, unde personalul instruit vă ajută la alegerea mobilei care vi se potrivește.

Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe acest site, alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua LEMS.

În fiecare magazin LEMS veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Vă rugăm să contactați cel mai apropiat magazin LEMS pentru un calcul exact al acestor servicii.

În acest site prezentăm numai modelele fabricate de Lemet. În magazinele din rețeaua LEMS veți găsi și alte produse, de la diverși comercianți de mobilă și canapele.

Galeria de mobilă

Cum poți accesa franciza LEMS?

Suntem în permanență preocupați pentru dezvoltarea rețelei LEMS, prin noi parteneriate în sistem franciză.

Obiectivul nostru este de a dezvolta noi parteneriate stabile ținând cont în primă etapă, de încadrarea potențialilor parteneri într-o primă cerință necesară: Experiența relevantă în administrarea și managementul unui magazin de mobilă și/sau electrocasnice.

Ne puteți transmite prezentarea dvs. la office@lemet.ro.


Fabrica
Str. Lemet nr. 3, cod 107101, Com. Brebu, Sat Brebu – Megieșesc.


Sediu social
Câmpina, Str. Romaniței nr. 1, cod 105600, jud. Prahova


J29/2365/1991
C.U.I. RO1323280
Cap.soc. 30.000.000 lei

0244 368 444 (L – V: 08:00 – 12:00)
0724 066 051 (L – V: 08:00 – 16:30)

office@lemet.ro

0244 368 042
0