Vino să lucrezi în cadrul fabricii de mobilă Lemet și a rețelei de magazine LEMS

Știm că principala noastră valoare sunt oamenii, sunt colegii noștri. Suntem o echipă în care fiecare dintre noi contează în acest sistem. Muncim inteligent pentru a ne atinge propriile aspirații și pentru a ne îndeplini scopul propus şi anume, mulțumirea clientului. Unul dintre cele mai importante obiective pe care dorim să le atingem este acela de a avea o echipă unită și bine pregătită pentru a putea face față cu profesionalism cerințelor clienților noștri.

 Echipa noastră deține următoarele calități:
• Competenţă: Reprezintă în întregime experiența și aptitudinile, talentele și calificările noastre. Mai mult decât atât, reprezintă determinarea de care dăm dovadă cât și meritul de a duce la bun sfârșit proiectele.
• Empatie: Avem capacitatea de a asculta și de a înțelege dorințele colegilor noștri. Părerea fiecărui membru al echipei contează.
• Credibilitate: Aici punem accent pe capabilitatea noastră de a fi convingători, de a demonstra partenerilor și clienților noștri că suntem mandatați să oferim cele mai bune soluții tehnice și estetice. Și toate acestea, pentru că deținem siguranța provenită dintr-o foarte bună pregătire și informare.
• Perseverenţă: Avem acum ocazia să atragem atenția tuturor. Imaginea noastră este una eficientă, determinată de coerența și consistența acțiunilor noastre. Am construit treptat această imagine și am perseverat în fiecare zi, conștienți fiind de faptul că este la fel de importantă pentru echipă cât și pentru cei din jur.
• Control: Priceperea de a fi bine organizați. Respectăm procedurile, normele și reglementările interne. Suntem permanent antrenați pentru a gestiona proiecte, planuri de acțiune cât și situații de criză.
 Vă rugăm să vizualizaţi mai jos în ce orașe avem posturi disponibile.

Postul nu este disponibil in localitatea ta ?

Chiar dacă momentan nu avem posturi disponibile în orașul tău, îți așteptăm cu interes CV-ul tău. Important este să ne dai cât mai multe detalii.

Aplică aici
0