Termeni și condiții de utilizare a site-ului http://www.lemet.ro

Site web-ul www.lemet.ro este proprietatea companiei S.C. LEMET S.R.L, societate romană cu sediul social în Str. Romanitei nr.1, Campina, Județ Prahova, având C.U.I.: RO1323281, înregistrată la Registrul Comertului. sub nr. J29/2365/1991, telefon: 0244/368444, fax: 0244/368042.

Prin utilizarea site-ului http://www.lemet.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul http://www.lemet.ro se supune legilor din România.

Https://www.lemet.ro/ a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, în mod gratuit, asupra produselor și serviciilor practicate de Lemet, tuturor celor care accesează https://www.lemet.ro/. Campaniile și promoțiile derulate de https://www.lemet.ro/ nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.

S.C. LEMET S.R.L depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe www.lemet.ro. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, S.C. LEMET S.R.L precizează că imaginea produselor are caracter informativ. Unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe www.lemet.ro, pot fi modificate de către S.C. LEMET S.R.L fără preaviz sau pot conține erori de operare. Prețurile produselor conțin TVA. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii in­formației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă S.C. LEMET S.R.L face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Site web-ul www.lemet.ro poate conține și link-uri către alte site-uri. S.C. LEMET S.R.L nu este responsabilă de politica de confidențialitate practicată de acestea precum și de orice altă infor­mație menționată pe aceste site-uri.

În completarea documentului ”Termeni și Condiții” vă rugăm să citiți și secțiunea privind ” Politica de confidențialitate”  care explică modul în care S.C LEMET S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează, utilizează și gestionează datele cu caracter personal, dar și  ”Politica despre cookie-uri”, pentru a afla modalitatea în care www.lemet.ro folosește cookie-urile.

0