Știați că o treime din viață o petrecem dormind dar și că un somn cu adevărat odihnitor contribuie activ la sănătatea noastră generală?

Medicii și specialiștii kinetoterapeuți au demonstrat de-a lungul timpului că există o legătură directă între salteaua pe care dormim și starea noastră de bine generală. În plus, utilizarea unei saltele nepotrivite poate duce pe termen lung nu numai la dimineți în care ne trezim pur și simplu obosiți, ci și la dureri de spate cu adevărat neplăcute.

De aceea, în dormitorul nostru, pe lângă piesele de mobilier pe care le alegem și designul cât mai plăcut și mai liniștitor, este extrem de important să alegem o saltea cu adevărat de calitate.

Cum știi că salteaua ta este în regulă și că o poți folosi în continuare pentru un tonus bun, nopți liniștite și dimineți pline de energie?

În primul rând, gândește-te cât mai curând să o schimbi dacă au trecut deja 10 ani de când o folosești. Oricât de bună ar fi salteaua, după acest timp se va deteriora și își va pierde din proprietăți. De asemenea, pe toată suprafața ei se pot instala acarieni și diverse alte vietăți pe care nu le putem vedea cu ochiul liber, dar care ne pot provoca probleme de respirație, strănut, tuse sau inflamare a ochilor și care ne pot perturba calitatea somnului prin divsersele mâncărimi pe care le putem avea din cauza lor la nivelul pielii.

De asemenea, după un timp în locul în care dormim cel mai mult, salteaua se poate lăsa, fie că aceasta este pe arcuri, din spumă gofrată sau din spumă cu memorie. Iar acest lucru va fi extrem de neplăcut pe termen lung. Nu numai că nu ne vom trezi odihniți, dar această denivelare va duce cu siguranță la dureri de spate și la probleme de sănătate în viitor. 

Saltelele vechi își pierd capacitatea de a susține în mod corect organismul în timpul somnului și este demonstrat științific că lipsa de energie și imposibilitatea de a ne concetra se pot datora și faptului că salteaua pe care dormin nu este una comodă.

Cum îți alegi salteaua perfectă?

O saltea de calitatea va trebui să îndeplinească următoare criterii:

  • Greutatea corporală să fie distribuită proporțional pentru a asigura un somn liniștit și relaxare profundă
  • Trebuie să susțină corect coloana vertebrală, zona gâtului și zona lombară
  • Materialele din care este confecționată trebuie să fie de calitate înaltă și să fie suficient de elastice pentru a se adapta formei corpului
  • Materialele textile de la suprafața saltei trebuie să asigure un nivel mare de ventilație, să favorizeze circularea aerului și să elimine umiditatea

Pentru a cumpăra o saltea potrivită pentru tine, este necesar nu numai să alegi una de calitatea, dar este și foarte important să o testezi pentru a vedea cât de comodă o simți și dacă se potrivește cu forma corpului și a greutății tale.

Lems îți pune la dispoziție o gamă variată de saltele de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt fabricate din materiale revoluționare, oferind un grad maxim de confort, dar și rezistență îndelungată la uzură. 

În gama noastră am dezvoltat saltele:

  • cu arcuri tip rețea în interior, interconectate pentru a oferi o stabilitate sporită
  • cu arcuri ambalate individual, în săculeți de material textil, potrivite pentru persoanele care atunci când dorm alături de partener sau de propriul copil
  • din spumă gofrată, care asigură un suport optim pentru coloana vertebrală, dar și o ventilare sporită
  •  cu spumă cu memorie, care fac ca presiunea corpului să fie uniform distribuită pe toată suprafața saltelei pentru un somn odihnitor

Și pentru că suntem preocupați de calitatea produselor pe care le oferim și suntem axați pe satisfacția sporită a clienților noștri, îți oferim GRATUIT posibilitatea de a testa saltelele noastre la tine acasă