Echipa Young Motivation a organizat pe data de 5 octombrie 2021 o nouă ediție a competiției de ciclism Royal Race Câmpina.

Producătorul prahovean de mobilă, Lemet, a fost unul dintre sponsorii evenimentului caritabil. Aflat la cea de a doua ediție, concursul Royal Race s-a adresat tuturor pasionaților de ciclism cu vârsta de peste 11 ani. Startul evenimentului s-a dat de pe Dealul Muscel, desfășurându-se în zonele împădurite limiotrofe Municipiului Câmpina. La ediția a doua a concursului Royal Race s-au înscris aproximativ 225 de participanți.

Scopul evenimentului a fost de a sprijini copiii cu tulburări de spectru autist care beneficiază de terapie la Centrul Glasului Autismului din Câmpina, cât și pregătirea liceenilor câmpineni prin cursuri de dezvoltare personală.

Pregătirea și realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul autorităților locale, voluntarilor, sponsorilor și partenerilor. Alți sponsori ai evenimentului au fost: OMV Petrom, Decathlon, Aveuro International, Ave Diana, Sun Adventure, 5 to Go, Heidi, Ursus Cooler, Kangabox, InBox Solution, OzonSmart, Superinvitatii.ro, precum și 2be. Glasul Autismului, Câmpina TV, Ziarul Oglinda, Primăria Municipiului Câmpina, Federația Română de Ciclism și Romsilva.