Să îți cauți mobilă poate fi o treabă destul de laborioasă. Nu vrei să fie nici ceva prea ieftin și de proastă calitate, nu vrei nici ceva să te usture buzunarul și apoi după câțiva ani să te saturi de ea.

        Soluția ar fi să îți cumperi mobilă foarte ușor configurabilă, pe care să poți să o reînnoiești la 5-6 ani, să pară ca nouă. De exemplu, configurațiile de mobilier de la retailerul român de mobilă LEMS sunt foarte flexibile pe gusturile și preferințele clientului. Acestea sunt produse la fabrica Lemet din Prahova, cu o tradiție de 25 de ani în a crea mobilier pe gustul românilor; iar LEMS știe că aceștia preferă întotdeauna ceva nou, dar la prețuri accesibile și exact asta oferă. De exemplu, pentru un living, ai la dispoziție o multitudine de posibilități de personalizare, iar dacă după câțiva ani te-ai săturat de culoarea și modelul ales, poți să-i schimbi doar fronturile și ai o mobilă nouă în casă fără o prea mare gaură în buget.

        Cele mai căutate livinguri sunt configurațiile de mobilier cu fronturi super lucioase, ca de exemplu livingul Domino care în perioada aceasta, are și o reducere considerabilă de până la 55%.

citește mai departe…