Dacă ai mai citit blogul meu și în trecut, știi deja că îmi place să vânez produse de calitate la prețuri bune. De-a lungul timpului am învățat să îmi planific anumite acțiuni și în funcție de momentele în care în magazine se desfășoară campanii masive de reduceri. La urma urmelor nu este decât o formă inteligentă de a economisi bani pe care să îi folosești foarte bine în alte scopuri.

        Vara este perioada ideală în care te poți dedica proiectelor pentru casă. Vremea frumoasă te ajută să lucrezi și la interior și la exterior. Probabil că multora dintre noi ni se întâmplă să ne ia valul, adică să ne dorim să facem totul cât mai repede pentru a ne muta cât mai curând în noua locuință. Sau pentru a ne bucura de încăperea proaspăt redecorată. Dacă este și cazul tău, îți vând un pont: fă toate astea în plin sezon de reduceri! Bugetul final va fi considerabil mai mic decât în alte perioade din an. Cu ”principiul” acesta în minte am decorat și ultimele trei case în care am locuit.

Ce reduceri am găsit 

        Hai să îți dau un exemplu concret. În magazinele LEMS, brand 100% românesc, reducerile la toate produsele ajung și la -55%. Ofertele sunt valabile până pe 30 iulie 2017. Recent am făcut o vizită în magazinul retailerului din Park Lake Mall, de unde sunt și aceste poze care sper să te ajute să îți faci o idee mai clară despre aspectul și calitatea pieselor de mobilier.

                                                                                                                                                                   citește mai departe…