Alexandru ne-a schimbat viața în cel mai minunat fel cu putință. Știu că sună clișeistic, dar așa este. De la cum suntem noi, cu noi, între noi, până la lucrurile pe care am ajuns să ni le dorim sau să le apreciem acum. Toate i le datorăm lui. Practic, ni s-a schimbat toată optica.

        Și nu numai. Când ai un copil, ai un altfel de program și multe „ajustări” de făcut. Mai ales în primii ani de viață. Acoperi colțurile, pui lucrurile fragile tot mai sus, ascunzi toate obiectele care ar putea să îl rănească.

        Noi suntem în plin proces. 
        Din fericire, „munca” va fi la dublu, pentru că așa cum v-am povestit aici, vom mai avea de „ajustat” un spațiu. Cel al părinților mei.
        Vor sta într-un apartament drăguț, chiar la o stradă de noi. Așadar, am plecat la cumpărat de mobilă.
        Aveam câteva lucruri pe listă: să fie de calitate, simplă, pe cât posibil, produsă în România și la un pret corect. Ne-am oprit la LEMS. Aveam nevoie de mobilă pentru dormitor și sufragerie. Ne gândeam la ceva practic și „baby proof”. Adică nici să nu îl rănească pe A., care va mai sta si pe la bunicii lui, dar să reziste și la toată perioada de „explorat”, când el va începe să testeze și deseneze pe mobilă sau pereți (nici nu voiam să încep să mă gândesc deja la asta, dar mi-au spus-o și frații și prietenii mei, deci mă pregătesc).

                                                                                                                                                            citește mai departe…