M-am gândit de câteva ori să abordez cu voi subiecte care țin de locuința în care trăim, mai mult din curiozitate pentru obiceiurile pe care le aveți vizavi de felul în care vă decorați casa. Cred foarte mult în energia pe care o are o locuința, în energia celor care trăiesc în ea și de asta sunt destul de selectivă cu persoanele care vin la mine acasă.
        Sunt adepta stilului simplu, destul de minimalist, nu-mi plac culorile în casă, poate doar accente de culori pe ici-colo, însă în general se întâmplă să-mi placă spațiile mari și luminoase, fără mobilier în exces. Țin minte că am auzit într-o zi de la un arhitect un lucru care mi-a rămas în minte: pentru fiecare 10 culori reci folosite, trebuie să ai una sau două calme. Când zic reci, mă refer la albastru sau verde, pe când cele calde se apropie de roșu. Dacă vorbim de luminozitate în casă, eu ador să văd cum invadează lumina întreaga cameră, mă rog…mai puțin dimineața, când sună alarma și trebuie să sar din pat. Atunci ador mai mult draperiile, recunosc.
        Nu țin cont de foarte multe reguli de feng shui, asta pentru că nu prea le cunosc, îmi mai spune mama când vine pe la mine în vizita, ce plante să nu țin în dormitor, în ce direcție să fie îndreptat patul, de ce e bine să nu acoperi colțurile etc.                                                                                                                                                                 citește mai departe…