Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, va deschide, săptămâna aceasta, un nou magazin LEMS în Târgoviște. Investiția se ridică la 1,2 milioane de lei, iar noul showroom LEMS va avea o suprafață de 1.300 mp.         

        “Rețeaua de magazine LEMS a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie și pasiune și vom ajunge, după deschiderea magazinului din Târgoviște, la 77 de magazine LEMS în toată țara. Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante orașe din România unde nu suntem încă prezenți”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.         

        Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul LEMS, noul magazin LEMS Târgoviște, este amenajat la aceleași standarde vizuale, de calitate și ușor recognoscibile Lems, care dau impresia de “acasă” oricui le calcă pragul. Clienții au ocazia să vadă, să încerce și să atingă zeci de configurații de dormitor, living, dining sau bucătărie, precum și numeroase modele de fotolii, canapele și scaune și mese.   

Investiție de 0,7 milioane de lei în inima Transilvaniei         

        Magazinul LEMS Târgoviște este cel de-al doilea magazin LEMS deschis anul acesta, după cel din Satu Mare. Magazinul din inima Transilvaniei are o suprafață de 600 de mp, iar în amenajarea acestuia au fost investiți 0,7 milioane de lei.  „De la plan până la deschiderea efectivă a unui magazin LEMS, este un proces complex care implică găsirea celui mai bun spațiu, gândirea designului magazinului și adaptarea acestuia la spațiul disponibil astfel încât să păstrăm o constantă vizuală pentru brandul LEMS. Atunci când realizăm amenajarea unui magazin, întotdeauna avem în vedere crearea unor spații care să te facă să te simți acasă și să te ajute mai bine să îți dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine în casă”, a declarat și Adrian Rizea, director comercial LEMS.          

        LEMS, cea mai extinsă rețea de mobilier din România, va ajungea, după deschiderea magazinului din Târgoviște, la 77 de magazine amenajate la aceleași standarde vizuale și de calitate LEMS, cu o suprafață totală de retail de aproximativ 72.000 mp.  

Mobilă în rate și reduceri de până la 55%         

        Caracteristic oricărei inaugurări de magazin LEMS, și de data aceasta, noul showroom LEMS Târgoviște își va întâmpina viitorii oaspeți cu o perioadă promoțională specială, între 24.07-27.08.2017 .         

        De asemenea, în perioada 28.06.2017-30.07.2017, mobila de living, dormitor, canapelele și pachetele de mese și scaun LEMS pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50% în oricare magazin de mobilă din rețeaua LEMS.         

        Ca plan de finanțare, LEMS oferă clienților săi posibilități de cumpărare prin creditare. Partenerii LEMS în această direcție sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, ING, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.   

Despre Lemet         

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.         

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF 24, 19 iulie 2017 – Producătorul de mobilă Lemet a investit 1,2 mil. lei într-un magazin de 1.300 metri pătrați în Târgoviște
  2. Forbes, 19 iulie 2017 – Lemet a investit 1,9 milioane de lei în două noi magazine. LEMS ajunge la 77 showroom-uri de mobilă
  3. Business Magazin, 19 iulie 2017 – Lemet investește 1,9 milioane de lei în 2 noi magazine LEMS
  4. New Money, 19 iulie 2017 – Producătorul de mobilă Lemet investește 1,9 milioane de lei în 2 noi magazine și ajunge la o rețea națională de 77 de unități
  5. Business review, 19 iulie 2017 – Lemet to open new Lem’s store in Targoviste after RON 1,2 milion investment 

Alte reacții: ZF CorporateZF EnglishProfitNews.roBursaBizlawyerBusiness coverAgenda construcțiilorAcasă.roCasotecaInformatecaRetail.roTârgoviște infoZiare liveȘtiriAZ.roZiare onlineAstăzi.roTârgul Național ImobiliarInfo ziareSocial media RomaniaCentrul de presăActualități.netI-ziare.roSăptămâna.comRevista preseiAngajatorul meu.