Bucătăria este astăzi mult mai mult decât un spațiu de gătit. Românii folosesc această încăpere fie ca loc de gătit şi de servit masa, dar şi pentru cafeaua de dimineață, cu sau fără un colțar de bucătărie. Să nu uităm că bucătăria devine adesea camera unde se primesc musafirii. Astfel că în alegerea mobilierul din bucătărie trebuie să ținem cont de toate aceste posibile întrebuințări. Mai mult, acest spațiu, la fel ca restul casei, trebuie să reflecte, în mod ideal, întreaga noastră personalitate.

        Sigur, nu de puține ori am răsfoit sute de pagini de reviste și site-uri cu mobilier pentru bucătărie, care mai de care mai modern, mai futurist, mai feng shui, cu colțar, cu bar, din lemn natural, cu multe dulapuri sau cu prea puține dulapuri. Oferta pieței pare să tindă la infinit! Însă, cu toate aceste posibilități, de cele mai multe ori căutările se termină cu un oftat lung. Oricine ar avea o asemenea experiență înseamnă că nu a pășit în universul bucătăriilor LEMS.

        Alegerea optimă a bucătăriei poate părea o misiune grea pentru cumpărători, dar şi un demers de imaginație şi inginerie cu multe capcane pentru un designer care îşi pune în minte să găsească liniile optime în această privinţă. Echipa LEMS a acceptat provocarea iar primul pas a fost să înțeleagă nevoile românilor în materie de bucătărie. Soluţiile care au rezultat vi le prezentăm pe rând puțin mai jos.

Mobila de bucătărie Gazelle – Manifest pentru culoare

        Bucătăria Gazelle este un manifest pentru culoare și pentru frumos. În același timp este o invitație la creativitate utilitară. Alegerea bucătăriei perfecte constă în aflarea răspunsului la întrebări legate de culoare, de dimensiuni, finisaje, materiale sau accesorii.

        Dincolo de aspectele estetice, nu-i așa că ne dorim o bucătărie funcțională? În acest sens au fost create bucătăriile Gazelle, pentru a fi funcționale, pentru a oferi rezistență în timp și ușurință în întreținere, pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Rezistența este dată de caracteristicile constructive, modulele cu sertare beneficiază  de  capacitate de încărcare per sertar, până la  25 kg, astfel sertarele bucătăriei pot deveni cu ușurință loc de ascuns pentru prichindeii pasionați de „v-ați ascunselea”. Și pentru a nu vă deranja trântitul ușilor toate modulele de mobilă inferioare și suspendate sunt prevăzute cu amortizoare pentru uși și sistem silențios pentru închiderea sertarelor.

        Iar materialele folosite  pe lângă faptul că arată elegant și impunător sunt și ușor de întreținut. Urmele și degetele copiilor nu vor mai fi o problemă. Bucătăria Gazelle, un produs PREMIUM PLUS,a fost creată cu tehnologie de ultimă generație, competitivă la nivel internațional. Materialele au fost atent selectate pentru a face față oricărei provocări.

                                                                                                                                                                citește mai departe…