Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, ajunge la Buzău unde deschide un magazin 
LEMS prilej cu care încheie seria investițiilor în extinderea rețelei de magazine LEMS
 din acest an. Acesta este magazinul cu numărul 12 inaugurat anul acesta și totodată cel mai mare magazin de profil din Buzău.

        Investiţia făcută pentru deschiderea magazinului LEMS din Buzău este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

        Magazinul din Buzău se întinde pe o suprafață de 1100 mp și se află situat în Galeria Kaufland, Str. Frăsinet Nr. 13 (între Proges și Flanco).

        Cu cel mai nou spaţiu comercial din Buzău, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

        ”Odată cu investiția făcută la Buzău încheiem seria investițiilor bugetate pentru 2013. Am ales Buzăul pentru că este un oraș cu peste 130.000 de locuitori în care eram prezenți cu un singur magazin. Cererea de mobilier este cu greu acoperită cu o singură unitate și mai ales că odată cu lansarea de noi produse spațiu devenise neîncăpător. Obiectivul nostru din ultimii ani a fost extinderea rețelei de magazine LEMS urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase, în centre comerciale noi. Cu acest ultim magazin aproape că nu mai avem unde să ne ducem în țară. Am reușit să avem o bună acoperire națională, să fim cât mai aproape de clientul final”, declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

        LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp.Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business Magazin, 20 noiembrie 2013 – Lemet investește 1,7 milioane de lei în cel mai mare magazin LEMS din Buzău
  2. Bursa, 20 noiembrie 2013 – Lemet investește 1,7 milioane lei în noul magazin LEMS din Buzău
  3. ZF Corporate, 20 noiembrie 2013 – Lemet a investit 1,7 milioane lei într-un magazin de mobilă la Buzău
  4. Retailers.ro, 20 noiembrie 2013 – Lemet și-a finalizat programul de extindere din 2013
  5. Business Cover, 21 noiembrie 2013 – Lemet și-a încheiat expansiunea din 2013 cu un magazin la Buzău

 Alte reacții:Manager.ro, ZF EnglishBizlawyerYahoo newsGadgetrendsOrdinea zileiPensia-privată.comAstăzi.roSăptămâna.comActualități.netPescurt.roNews lineZiar.comRevista preseiIndex știriȘtiri actuale.