Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează un nou magazin LEMS. În prima jumătate a anului au fost deschise șase magazine LEMS în orașe mari precum Constanța, Pitești sau Sighetu Marmației. De data aceasta LEMS ajunge în nord-vestul țării și deschide un nou magazin la Rădăuți, județul Suceava.

      Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS de la Rădăuți este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobilă ale  Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

        Magazinul LEMS din Rădăuți se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și este situat pe Calea Bucovinei Nr. 111 la ieșirea spre Suceava.

       Cu acest spaţiu comercial deschis în Rădăuți, reţeaua LEMS are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

        ”Magazinul de la Rădăuți este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte șapte unități. Extinderea rețelei de magazine LEMS continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase. Toate unitățile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate în centre comerciale noi. Avem nevoie de spații tot mai mari datorită diversificării gamei de produse. Când vine vorba de mobilier, preferințele și nevoile românilor sunt în continuă schimbare. Astfel, lucrăm constant la îmbunătățirea și lansarea de produse LEMS pentru a ține pasul cu nevoile pieței” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Peste 5000 de bucătarii Gazelle

        În cei peste 20 de ani de activitate a companiei, mobilierului LEMS a ajuns în casele a milioane de români. Această performanță a fost susținută de faptul că, programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional. Clienții au posibilitatea să își creeze mobilierul în funcție de nevoile lor și spațiul disponibil din casă. Aceste principii au stat și la baza programului modular de bucătării Gazelle. Doar anul trecut românii au cumpărat peste 5000 de bucătării din programul Gazelle, gama premium de bucătării LEMS.

Canapelele LEM’S

        „Am demarat producţia de canapele Lem’ssofa collection plecând de la ideea că acestea trebuie să se adapteze în orice casă. Produsele Lem’ssofa collection sunt o soluţie indiferent dacă vorbim despre o garsonieră, un apartament sau o vilă” declară Adrian Rizea.

Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. Până pe 31 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

        LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

          Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Wall-Street.ro, 29 iulie 2013 – Lemet investește 1,7 mil. lei într-un nou magazin
  2. Dailybusiness.ro, 29 iulie 2013 – Lemet a investit 1,7 mil. lei într-un nou magazin
  3. Bursa.ro, 29 iulie 2013 – LEMS inaugurează un nou magazin în Rădăuți
  4. Manager.ro, 29 iulie 2013 – Un producător de mobilă inaugurează un nou magazin în Rădăuți
  5. Gadgetrends Magazine, 29 iulie 2013 – Șase luni, șapte magazine

Alte reacții: Agerpress, BusinessmagazinZF EnglishSursazileiLylaIncomemagazineBusiness-forumRetailersPrescuComunicatepedia.roRTV.netMedierenetZiare.rePresaonlineActualitățiȘtiri presa onlineZiare liveZiare AZInmedio008.roSursa de știriDiscardZiare.comNews startPescurtOncityȘtire.infoIliaspapageorgiadisZiarele de aziLibertatea.reGândul.reSăptămâna.comAllbizAztăzi.ro.