Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel de-al șaselea magazin din acest an. După magazinele deschise în acest an în Constanța, Pitești sau Craiova, Lemet a deschis un nou magazin
 LEMS
 la Sighetu Marmației.

      Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS de la Sighetu Marmației este de aproximativ 1.400.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

      Magazinul LEMS din Sighetu Marmației se întinde pe o suprafaţă de 850 mp și este situat în Galeria Kaufland, Str. Bogdan Vodă Nr. 164-170.

      Cu acest spaţiu comercial deschis în Sighetu Marmației, reţeaua LEMS are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

      ”În prima jumătate a acestui an am inaugurat 6 magazine, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte nouă unități. Extinderea rețelei de magazine LEMS continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase datorită lansării de game și produse noi. Deschiderile de magazine LEMS vor urmări centrele comerciale noi. Când vine vorba de mobilier, preferințele și nevoile românilor sunt în continuă schimbare, astfel lucrăm constant la îmbunătățirea și lansarea de noi produse în condițiile în care principalul nostru obiectiv este acela de a mobila casele românilor.” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

          Calitatea mobilierului LEMS este susţinută şi de faptul că este creat special pentru casele românilor. Programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional, măsurătorile în acest sens fiind culese în urma interacţiunii dintre agenţii LEMS şi zecile de mii de clienţi ai lanţului de magazine de mobilă. Acestea sunt și atuurile programului modular de bucătării Gazelle, la care clienții au posibilitatea să își creeze bucătăria în funcție de nevoile lor și spațiul disponibil, fie că este vorba de un apartament de bloc vechi, fie de o casă nouă.

          „Am demarat producţia de Bucătării Gazelle sub brandul LEMS la fel ca și restul produselor noastre, plecând de la nevoile identificate în piață. Nevoile, gusturile pe de o parte şi spațiul disponibil pe de altă parte diferă radical de la client la client, de aceea programul modular de bucătării Gazelle trebuie să ofere sute de module de mobilier. Am urmărit ca aceste bucătării să poată fi configurate în funcție de nevoile fiecărui client, dar să ţină cont şi de spațiul disponibil în apartamentele românilor” declară Adrian Rizea.

Reduceri și mobilier în rate

          LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. În perioada 22 iunie-4 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

          LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

          Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

          Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacţii în presă:

  1. Forbes România, 1 iulie 2013 – LEMS deschide al șaselea magazin în acest an după investiții de 1,4 mil. lei
  2. Dailybusiness.ro, 1 iulie 2013 – Producătorul de mobilă Lemet vrea să închidă anul cu 15 magazine noi
  3. Wall-Street, 1 iulie 2013 – Investiție de 300.000 euro într-un magazin LEMS din Sighetu Marmației
  4. Capital, 1 iulie 2013 – Lemet investește 1,4 milioane într-un magazin la Sighetu Marmației 
  5. Bursa, 1 iulie 2013 – LEMS inaugurează un nou magazin în Sighetu Marmației

Alte surse: FinanțiștiiManagerBusiness-forumRetailersPrescuBusiness coverZF englishBusiness magazinSursa zileiRTV.netGadgetrendsLylaPresa onlineFront newsAstăziEziareZiare pe netZiar.comȘtire.infoInfo ziareActualitățiZiareAZBizcarSăptămânaDiscardIliapapagiorgiadisSursa de știriPe scurt