SOS Satele Copiilor România beneficiază din această primăvară de mobilier nou pentru camerele copiilor din casele familiale ale proiectului SOS Satul Copiilor Bucureşti. Lanțul de magazine de mobilă LEMS a trimis către copiii defavorizaţi, un transport de mobilier constând în scaune, mese de bucătărie, mobilier de living si altele, adaptate cerintelor și necesitătilor caselor familiale din acest proiect.

   „Mobilierul donat de LEMS ne-a ajutat să oferim conditii optime încamerele copiilor; avem mobilier vechi de 20 de ani si acesta necesită înlocuirea pentru că nu mai asigură siguranta si confortul pe care dorim să-l oferim copiilor aflati în sustinerea noastră.  Pe de altă parte, în această lună, deschidem usa unei noi case familiale care va primi noi copii defavorizati, ce vor descoperi pentru prima dată căldura unui cămin si dragostea unei mame,” declară Carmen Brumă, Fund Development & Communication Manager al SOS Satele Copiilor România.

   „De ani buni ne-am implicat în proiecte care sprijină copiii. Ne-am dorit să sustinem si proiectul de remobilare a caselor familiale SOS, data fiind si politica noastră de asumare a responsabilitătii sociale. În acest sens, am vrut să-i sprijinim pe copiii din organizatia SOS Satele Copiilor România si să le oferim conditii de trai decente si perspectiva unei vieti cât mai normale” declară Adina Ionescu, reprezentant Management Integrat Lemet.

Despre Lemet

   Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, magazinele fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

   Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Despre SOS Satele Copiilor România

   SOS Satele Copiilor România ocroteşte si sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardăîngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume si de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentăîn 133 de tări ale lumii.

Reacții în presă:

  1. PRescu, 20 mai 2013 – LEMS mobilează casele copiilor de la SOS Satele Copiilor România
  2. Business Woman, 21 mai 2013 – LEMS donează mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România
  3. Amosnews.ro, 21 mai 2013 – Lanțul de magazine LEMS donează mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România
  4. Știriazi, 21 mai 2013 – Lanțul de magazine LEMS donează mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România
  5. Ziarul Profit, 21 mai 2013 – Lanțul de magazine LEMS donează mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România
  6. CSR media, 22 mai 2013 – LEMS a donat mobilier pentru copiii de la SOS Satele Copiilor România