5 magazine a deschis compania de la începutul acestui an. 

        Lemet, unul dintre cei mai importanți producători de mobilă la nivel naţional, a înregistrat în primul trimestru al acestui an o cifră de afaceri de 36,48 milioane de lei, cu 21 procente mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

        Factorii pe care se sprijină evoluția pozitivă a afacerilor LEMS au fost atât extinderea rețelei de magazine LEMS la nivelul întregii ţări, cât şi dezvoltarea de spații tot mai generoase pentru fiecare magazin în parte. Rețeaua LEMS numără peste 100 locaţii, iar suprafaţa totală de retail, la nivelul întregii ţări, depășește 65.000 de mp. Deschiderile de magazine noi au urmărit spaţii generoase în centre comerciale noi.

        „Premisele acestei creșteri au fost în primul rând dezvoltarea continuă de noi programe de mobilă și extinderea rețelei de magazine. După ce strategia de acoperirea națională a rețelei de magazine a ajuns la maturitate, ne concentram tot mai mult pe dezvoltarea de spații tot mai generoase, în centre comerciale noi. Nevoia unor spații mai generoase a venit în urma lansării de noi produse şi diversificarea gamelor şi publicurilor către care ne adresăm” declară Adrian Rizea director comercial al rețelei, strategia de extindere.

        De la începutul anului Lemet a inaugurat cinci noi magazine LEMS, la Craiova, Pitești, Constanța, Vălenii de Munte și Târgu Neamț urmând ca până la sfârșitul lui 2013 să deschidă și să relocheze sau să extindă alte 12 magazine. „Și anul acesta ne vom concentra pe deschideri și relocări de noi magazine în spații tot mai generoase, în următorii doi ani avem însă ca prioritate Capitală.  Aici ne dorim o mai bună acoperire teritorială” declară Adrian Rizea.

        „Am reușit să menţinem creşterea de anul trecut şi pentru că mobilierul aflat în magazinele LEMS este desenat, testat și produs special pentru casele Românilor. Designerii noștri adaptează tendințele și materialele noi la nivel mondial în industria mobilei, pentru a se potrivi în casa românului” declară Adrian Rizea.

        Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Despre Lemet

       Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, magazinele fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

       Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF, 14 mai 2013 – Extinderea a adus afacerile Lemet la 8 milioane euro
  2. ZF English, 14 mai 2013 – Lemet 1Q Sales Up 21% On Year To RON36,5M
  3. ZF Corporate, 14 mai 2013 – Afacerile producătorului Lemet au crescut cu 21%, în primul trimestru, la 36,5 milioane lei
  4. Dailybusiness.ro, 14 mai 2013 – Lemet și-a crescut afacerile cu 21% în T1
  5. Manager.ro, 14 mai 2013 – Lemet, cifra de afaceri în creștere cu 21% în T1 2013

Alte reacții: IncomemagazinePrescuGadget&TrendsDiscardPresaonlineZiarelivePescurtRemembertodayAstazi.roNewsstartIndexștiri008.roSursadeștiri123CrediteZiareAZZiar.