Fie că vorbim de săritul copiilor, de alergatul animăluțelor de companie, de petele de mâncare și cafea, de nevoia unui somn relaxant pentru invitaţii care ocazional rămân peste noapte sau de nevoia unui loc confortabil pentru lucrat la laptop, canapeaua trebuie să fie locul ideal pentru toate acestea și pentru multe alte activități cotidiene.

Canapeaua este considerată piesa de rezistență în casele românilor, ceea ce face ca alegerea ei să fie o adevărată provocare. Canapeaua trebuie să se integreze în ambientul și decorul camerei, de asemenea trebuie să se adapteze stilului de viață a celui care o achiziționează. Pe lângă aspectele estetice, o canapea trebuie să fie pregătită pentru testele la care va fi supusă o dată ce va fi instalată într-un cămin.

Pe scurt multifuncționalism este cuvântul prin care se caracterizează canapeaua pe care ar trebui să o luam în seamă în 2013.  De toate acestea au ținut cont și designerii LEMS când au conceput programele de canapele LEMS.

Programul modular de canapele LEMS a fost special conceput pentru toate casele, gusturile și buzunarele românilor. Aspectul de modularitate trebuie şi el să fie reţinut dacă dorim o canapea cu caracter multifuncţional. Prin acest program canapeaua poate fi creată astfel încât odată ajunsă în casele românilor să fie fiabilă și să facă față provocărilor cotidiene. Acum clientul LEMS are de unde alege, pentru că își poate crea o canapea fixă sau extensibilă, cu braț sau fără, cu taburete sau fără, cu tetiere sau cu perne decorative, din stofă sau din piele ecologică.
                                                                                                                                                            citește mai mult…