Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel de-al treilea magazin din acest an. După ce la începutul lunii a inaugurat două magazine, unul la Constanța și unul la Pitești, Lemet a deschis un nou magazin la Craiova. 

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS de la Craiova este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Magazinul LEMS din Craiova se întinde pe o suprafaţă de 1300 mp și este al treilea cel mai mare din România. Acesta se află situat pe Calea București, lângă Metro.

Cu acest spaţiu comercial deschise în Craiova, reţeaua LEMS are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp. 

”Strategia noastră de dezvoltare continuă să se bazeze pe extinderea rețelei de magazine LEMS urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase, în centre comerciale noi, dar și pe dezvoltarea de noi produse. Anual dezvoltăm programe noi ce au la bază cerințele și nevoile românilor care sunt tot mai diverse. Unul dintre cele mai noi produse marca LEMS este Livingul New York, primul produs din gama de lux și primul living în sticlă și lumini. Acesta se află deja în toate magazinele LEMS.” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere. 

LEMS oferă mobiler de calitate, modern, rezistent și bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier „made in Romania”. Aceste principii au stat și la baza programului modular și flexibil de canapele, prin care clienții au posibilitatea să își creeze canapeaua în funcție de căminul și stilul lor de viață. 

„Multifuncționalism, modularitate sau flexibilitate sunt cuvintele de la care am plecat atunci când ne-am propus să demarăm producţia de canapelele sub brandul LEMS. Am urmărit ca aceste canapele să poată fi configurate în funcție de nevoile fiecărui client, dar să ţină cont şi de spațiul disponibil în apartamentele românilor. Pe lângă aspectul estetic, am urmărit ca mobilierul odată ajuns în casele românilor să fie fiabil și să facă față folosirii de zi cu zi. ” declară Adrian Rizea.

Reduceri și mobilă în rate


Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele sau pachete inspirate de mese şi scaune. LEMS oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.250 de angajaţi.                                              Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp.  Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacţii în presă :

  1. Bursa, 29 aprilie 2013 – Lemet inaugurează un nou magazin în Craiova
  2. Capital, 29 aprilie 2013 – Lemet inaugurează un nou magazin în Craiova
  3. Business Cover, 29 aprilie 2013 – Lemet a ajuns la o suprafaţă de retail de 65.000 mp
  4. ZF Corporate, 29 aprilie 2013 – Producătorul de mobilă Lemet a deschis un magazin Lem’s la Craiova
  5. Wall-Street, 29 aprilie 2013 – Producătorul de mobilă Lemet a investit 1,7 milioane lei într-un magazin în Craiova

Alte reacţii: Casa meaZF EnglishCapitalDailybusinessManagerPRescuFinanţiştiiYahoo NewsRomania insiderGadgetrends.roRetailersRevista preseiMoney CenterKappa.roIliaspapageorgiadisRTV.netDiscardStiri presa onlinePescurtSursa de ştiriBizcarRevista-preseiZiarZiarelivePresa onlineAllbizOnlinepubE-ziar008.ro.