Designerii se întrec în a-și arăta măiestria și creativitatea în crearea de modele de livinguri care mai de care mai inovative și mai moderne. Principalul lor interes este să reușească să ia în calcul de fiecare dată tipologia caselor românilor, gusturile și obiceiurile lor.

Programele de mobilă LEMS sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clienților cu venituri mici, medii, dar există și vârfurile de gamă pentru românii cu venituri mari. LEMS oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier „made in Romania”.

Dacă vorbim de camere de zi, designerii LEMS au înţeles că românii folosesc această încăpere fie ca loc de primit musafirii, fie ca loc de joacă pentru copii, loc de servit masa, ca birou sau chiar ca loc de dormit. Astfel că în reţeaua LEMS sunt expuse programe de mobilier care țin cont de toate aceste posibile întrebuințări ale spațiului.

Livingul New York, produs din gama de lux, cu un design exclusivist se remarcă prin modul în care suprafața de sticlă Lacobel compune lumina, modelând, chiar „reinventând spațiul”. Studiile ne arată că românii acordă cea mai mare atenție mobilierului din living, care trebuie să ofere loc pentru obiectele care vorbesc despre noi, despre familia noastra, despre personalitatea noastră.

Livingul New York vine cu un stil elegant, minimalist și în același timp oferă spațiu pentru toate obiectele personale care te reprezintă. Pe rafurile de sticlă și în interiorul modulelor dotate cu sistem special de deschidere tip push își vor găsi locul cărțile preferate, fotografii din vacanță, trofee câștigate sau diplome obținute.

Și unde mai pui că LEMS pune la dispoziția clienților două culori wenge și urbano pentru finisaje carcasă, patru culori negru, roșu, alb și cappuccino pentru finisaje fronturi și peste 20 de module cu care să se joace atfel încât fiecare client să își creeze singur mobilierul perfect pentru living după dimesiunile, nevoile și gusturile sale.

                                                                                                                                                                                      citește mai mult…