Funcționalitatea și estetica sunt două aspecte importante pe care trebuie să le bifăm atunci când amenajăm un living. Nu numai că de la această încăpere pornește stilul întregii case, dar este extrem de important ca acesta să fie amenajat corect pentru a fi cu adevărat relaxați atunci când ne petrecem timpul aici.

Lems a creat seturi speciale pentru living, adăugând piese de mobilier cu un design modern și realizate din materiale de cea mai bună calitate. Oricare ar fi stilul care te reprezintă, cu obiectele noastre de mobilă vei adăuga un plus de personalitate oricărei sufragerii iar la final această cameră va fi extrem de complimentată de către cei care îți vor trece pragul.

Pentru a avea acel living din revistă la care visezi, este nevoie însă să ții cont de câteva sfaturi simple venite din partea specialiștilor de design interior atunci când vrei să amenajezi această cameră.

Cumpără mobilă de calitate

O piesă de mobilier lucrată bine și realizată dcu materiale de calitate va arăta întotdeauna bine. Pentru ca livingul tău să fie amenajat frumos, să treacă testul timpului și să aibă un aer relaxant și confortabil este necesar să îl amenajezi cu mobilă de calitate.

Alege stilul care te reprezintă

Fie că preferi clasic, retro, modern, minimalist sau stilul industrial, piesele de mobilă din livingul tău trebuie să exprime personalitatea ta. În colecția noastră pentru living găsești exact obiectele care îți plac și care aduc personalitate locuinței dar și pe care le poți combina așa cum îți dorești. Important este să nu aglomerezi spațiul, să folosești elemente puține și care se completează excelent. 

Păstrează livingul aerisit

Specialiștii în design interior au un dicton: ”less is more”. Ceea ce înseamnă că întotdeauna mai puține elemente de mobilier vor crea un spațiu cu adevărat stilat și aerisit. Alege așadar doar piese de mobilier funcționale și care îți sunt cu adevărat necesare astfel încât să nu aglomerezi spațiul. O canapea statement, o comodă pentru TV, câteva rafturi, o măsuță pentru cafea, un covor și câteva perne decorative pot crea o ambianță excelentă pentru un living cochet și confortabil în același timp. 

Delimitează zonele din living

Pentru un living ca din reviste, împarte-l în mai multe zone. Creează o zonă de dining unde vei putea să savurezi preparate delicioase alături de familie și prieteni. În vecinătatea acestei zone amenajează și una de relaxarea unde o canapea modulară poate deveni cu adevărat vedeta. O măsuță de cafea și eventual câțiva tabureți pot fi de asemenea un colț perfect de recreere. 

Alege decorațiuni potrivite

Niște draperii în același ton cu nuanța canapelei, câteva obiecte artă așezate pe rafturi sau chiar plante ornamentale pot da un aspect extrem de plăcut dar și șic livingului tău. 

Ai grijă ca livingul să fie luminos

Trebuie să te asiguri că livingul tău va fi cât mai luminos posibil. Nu numai că acesta va părea mult mai ofertant din punct de vedere spațiu și va părea mai mare decât este în realitate, dar o cameră luminoasă te va binedispune instant.