Vedeta livingului este canapeaua, fără îndoială. De dimensiuni, materiale și culori diverse, aceasta nu numai că atrage toate privirile celor care ne trec pragul dar are și o funcționalitate clară: este confortabilă și permite petrecerea unui timp de calitatea alături de cei dragi. De cele mai multe ori aceasta este cea care atrage atenția tuturor și în funcție de aceasta se creează și stilul de amenajare adoptat pentru întregul living.

În ultima vreme, canapelele modulare sunt din în ce mai mai des alese de către clienți. În colecția Lems de canapele modulare vei găsi întotdeauna versatilitate, confort, materiale durabile și de calitate dar și un design modern ce va adăuga un plus de eleganță și personalitate livingului tău.

Iată 6 motive pentru care îți recomandăm să alegi și tu o canapea modulară pentru livingul tău:

1. Asigură livingului tău un design de bun gust

Camera ta de zi va fi foarte primitoare dar vei imprima și un aer relaxat și rafinat. Fie că alegi o canapea modulară într-o nuanță de bej, cafeniu sau chiar albă pentru un living fresh și clasic în același timp, fie că te îndrepți către una colorată pentru a crea un design tineresc și plin de viață, această piesă de mobilier va deveni pur și simplu vedeta întregii camere.

2. Este extrem de versatilă

Canapelele noastre modulare sunt compuse din canapele fixe de câte două sau trei locuri, canapele extensibile cu aceeași lungime, fotolii mai mari sau mai mici, brațe, elemente de colț, tabureți cu pernă și ladă, tabureți doar cu ladă și tabureți doar cu pernă. Cu toate aceste piese poți compune canapele de diferite lungimi, care se încadrează perfect în spațiul unde sunt utilizate și îl completează.

3. Asigură mai multe locuri de dormit

Pentru că nu întotdeauna mărimea locuinței ne permite amenajarea unei camere speciale pentru oaspeți, canapeaua modulară din living poate fi soluția perfectă. Aceasta este construită astfel încât să asigure mai multe locuri de dormit pentru prietenii care rămân la noi peste noapte și le va asigura un somn odihnitor. 

4. Este potrivită atât pentru livinguri mici, cât și pentru cele mai mari

Orice dimensiune ar avea livingul tău, acesta va arăta perfect dacă vei încadra în design și o canapea modulară. Va ”umple” perfect un spațiu ofertant dar se va încadra nemaipomenit și într-un living ce are mai puțini metri pătrați și îl va face să fie unul foarte cozy.

5. Este extrem de confortabilă

Datorită modului în care este configurată, o canapea modulară va fi confortabilă indiferent de câți prieteni avem în vizită sau cât de numeroasă este familia noastră. Aceasta se va dovedi a fi perfectă pentru o seară de film sau pentru povești lungi alături de toți cei dragi. Nu numai că vor încăpea toți, dar fără excepție toți cei care se vor așeza pe ea se vor simți extrem de relaxați.

6. Este perfectă pentru a delimita spațiul din living

Canapelele modulare sunt extrem de eficiente din punct de vedere design interior pentru a delimita două zone: cea de relaxare și cea de dining, spre exemplu, mai ales într-un spațiu open space. Astfel, creezi continuitate în aceeași cameră dar vei avea și un design unitar la final.