Viața noastră se împarte de regulă între serviciu și casă și de aceea trebuie să ne asigurăm că locuința noastră este una confortabilă și care ne va ajuta să ne încărcăm bateriile.

Mai mult, în contextul pandemiei create de Coronavirus, mulți dintre noi am lucrat sau lucrăm în continuare de acasă, ceea ce înseamnă că aspectul spațiului în care trăim a devenit și mai important pentru a avea o stare cu adevărat de bine.

Astfel, pentru a crea un plus de confort și pentru ca locuința ta să fie și mai primitoare, îți propunem 3 piese de mobilier pe care ar trebui să le iei în considerare în vederea achiziției.

1. Canapele modulare

Special create pentru living, canapelele modulare vor oferi un plus de confort sufrageriei tale. Atât familia ta cât și oaspeții se vor simți extrem de relaxați atunci când stați la povești sau vizionați un film. Nu numai că acestea sunt extrem de încăpătoare, dar fiind create din piese modulare le poți așeza în orice configirație dorești astfel încât să încapă perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Canapelele noastre modulare sunt compuse din canapele fixe de câte două sau trei locuri, canapele extensibile cu aceeași lungime, fotolii mai mari sau mai mici, brațe, elemente de colț, tabureți cu pernă și ladă, tabureți doar cu ladă și tabureți doar cu pernă. Cu toate aceste piese, poți compune canapele de diferite lungimi, care se încadrează perfect în spațiul unde sunt utilizate și îl completează.

De asemenea, canapelele noastre modulare au o rezistență sporită la uzură datorită structurii de lemn masiv din care sunt compuse și sunt prevăzute cu picioare la care se poate regla înălțimea, astfel încât lipsa de planeitate a pardoselii nu reprezintă niciodată o problemă.

Nu în ultimul rând, amintim și de colecția noastră bogată de culori și finisaje care dau canapelelor modulare Lems un plus de personalitate și eleganță, făcându-le să se remarce în orice interior.

2. Paturi tapițate intregal și cu tăblie și saltele confortabile

Pentru un dormitor cu adevărat elegant dar și confortabil în același timp este ideal să alegi un pat tapițat integral și cu tăblie. Acesta nu numai că va adăuga o notă de eleganță întregii încăperi dar somnul tău va deveni unul foarte liniștit și cu adevărat odihnitor. 

La rândul ei, salteaua pe care o vei alege este extrem de importantă. În gama Lems de saltele pe care le poți testa gratuit la tine acasă ai diverse modele pentru a îndeplini exact nevoia ta.

Avem saltele de diverse tipuri și dimensiuni care se vor potrivi perfect paturilor din colecția noastră:

  • saltele cu arcuri tip rețea în interior, interconectate pentru a oferi o stabilitate sporită; 
  • saltele cu arcuri ambalate individual, în săculeți de material textil, potrivite pentru persoanele care atunci când dorm alături de partener sau de propriul copil, nu vor să-și deranjeze vecinul de pat dacă se trezesc în toiul nopții, sau dacă pleacă mai devreme la serviciu;
  • saltele din spumă gofrată, care asigură un suport optim pentru coloana vertebrală, dar și o ventilare sporită, ideală în timpul verii când temperaturile ridicate perturbă somnul
  • saltele cu spumă cu memorie, o spumă care preia forma corpului, făcând ca presiunea sa să fie uniform distribuită pe toată suprafața saltelei, pentru un somn odihnitor.

3. Scaune și tabureți confortabili

Fie că le folosești pentru zona de dining, fie că adaugi câțiva tabureți în living sau în zona de relaxare pentru un plus de stil, este necesar să fii atent la calitatea materialelor din care acestea sunt concepute. Din imitații de piele sau diverse alte materiale, de dimensiuni diferite și linii de design drepte sau curbate, scaunele din colecția noastră se vor adapta perfect oricărei zone din casa ta. Important este să le alegi pe cele care se potrivesc cu stilul celorlalte piese de mobilier folosite pentru a avea un design unitar și armonios.

Dacă în casa ta ai prevăzută și o zonă de lucru, atunci te invităm să achiziționezi și scaune de birou. Poziția corpului tău va fi una optimă și vei putea lucra relaxat multe ore pe zi fără să resimți vreo durere de spate.