Livingul este cartea de vizită pentru designul întregii case și este locul unde petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi în serile din timpul săptămânii sau în weekend. 

Astfel, cu siguranță este necesar să acordăm o importanță deosebită acestei încăperi, întrucât amenajarea ei aproape că dă tonul și stilul întregii case. Nu numai că ne va da nouă o stare de bine, dar vom fi și complimentați de cei care ne trec pragul.

Echipa Lems îți propune o colecție impresionantă de seturi și piese de mobilier special destinate pentru camere de zi – living. Am pus un accent deosebit pe importanța colțului de recreere, pentru care ne-am imaginat comode, dulapuri, biblioteci și chiar și baruri, care să îmbine utilul cu plăcutul în cel mai elegant mod cu putință. Astfel, mobilierul nostru special gândit pentru camera de zi, este foarte customizabil, clienții putând să hotărască pentru majoritatea modelelor de mobilier numărul de etajere, sertare, corpuri turn, vitrine și uși, astfel încât rezultatul final să le satisfacă toate dorințele. Indiferent dacă îți dorești o comodă simplă pentru televizor și câteva rafturi elegante pentru cărți și reviste, o bibliotecă în stil clasic sau un mobilier de cameră de zi, suficient de încăpător pentru uriașul tău televizor LED, sistemul audio și consola de gaming, la Lemet îți poți îndeplini fără excepție toate visurile. 

Pe lângă faptul că este nevoie să alegi întotdeauna mobilă de calitate și un stil care să te reprezinte cu adevărat, pentru a avea un living ca cel din reviste ar trebui să ții cont de câteva combinații de culori cu adevărat reușite.

# Cafeniu+bej+crem

Aceste nuanțe neutre dar extrem de fresh vor da un plus de stil și bun gust livingului tău. Mai mult, facă folosești această combinație de culori camera ta de zi va părea mult mai spațioasă și mai aerisită. Le poți folosit atât pentru mobila sau rafturile pentru TV, cât și pentru bibliotecă, însă sunt excelente și pentru canapele, fotolii și chiar covoare. Dacă vrei să spargi monotonia, pe o canapea de culoare bej, poți adăuga câteva perne viu colorate sau în nuanțe uni dar aprinse. De asemenea, pentru a înveseli întreaga cameră, poți alege și draperii în nuanțe mai puternice.

Verică colecția noastră de canapele și cu siguranță vei găsi nuanța potrivită sau alege unul dintre seturile special create pentru camerele de zi și living

# Galben+gri+alb

O canapea galbenă în combinație cu gri va sparge monotonia și va adăuga un touch fresh și luminos livingului tău. Comoda pentru TV, măsuța pentru cafea și biblioteca de culoare albă vor oferi un plus de prospețime iar un covor gri va întregi întregul design.

#Negru+alb+portocaliu

O canapea de culoare neagră, cu câteva perne decorative portocalii asortate cu niște draperii tot de culoare neagră și o bibliotecă albă vor face ca livingul tău să pară unul foarte luxos.

#Ocru+alb+nuanțe calde de lemn

Un design armonios se realizează având ca piesă centrală un obiect de mobiler statement. În cazul livingului, canapeaua este cea care iese în evidență iar una în nuanțe calde de lemn va da un aer relaxant întregii încăperi. Mobila de culoare albă și un covor sau niște perne decorative în nuanțe de ocru vor adăuga un aer romantic și proaspăt întregii încăperi.