Fie că abia ți-ai cumpărat o locuință și ești în plin proces de amenajare, fie că vrei să dai un refresh casei tale și să renovezi și să schimbi mobilierul, pentru a obține ceea ce îți dorești este important să știi cum să alegi elementele.

Piesele de mobilier trebuie selectate nu numai în funcție de personalitatea ta și de stilul în care vrei să amenajezi, ci trebuie să iei în considerare și aspecte raționale cum ar fi bugetul în care trebuie să te încadrezi, calitatea pe care ți-o dorești, chiar și câte și ce elemente de mobilier ai de cumpărat.

Așadar, astăzi ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi utile pentru a cumpăra exact mobila potrivită pentru tine nu numai din punct de vedere buget, ci și cu ajutorul căreia să creezi cu adevărat sentimentul de ”acasă”.

În primul rând privește această achiziție ca una pe termen lung și nu face rabat de la calitate. Știm cu toții că nu vom schimba mobila în fiecare an sau de la un sezon la altul, astfel că ceea ce alegem inițial trebuie să ne îndeplinească toate nevoile pentru o perioadă mai lungă de timp. Sigur, mai putem face ajustări pe parcus, mai putem adăuga diferite elemente de decor pentru a da un refresh locuinței, însă mobila de bază va rămâne. 

Nu face rabat de la calitate

Primul și cel mai important sfat este acela de a nu renunța la calitate. Și nu, nu trebuie să investești sume exorbitante pentru a avea o casă cu un design frumos, dar și cu piese de mobilier de calitate.

Lems îți pune la dispoziție o gamă de mobilier completă pentru orice cameră ai vrea să amenajezi, de la dormitoare și camere de copii, până la livinguribucătării sau holuri realizată la standarde înalte de calitate, confort, funcționalitate și design.

Alege simplitatea și minimalismul

La Lems apreciem liniile de design moderne și funcționale în același timp. De 30 de ani creăm mobilă care nu numai că înfrumusețează casele românilor, dar care este una și cu adevărat funcțională și care se încadrează în mai multe stiluri de design. Fie că alegi să amenajezi într-un stil clasic sau unul mai modern, cheia este să alegi exact elementele reprezentante ale stilului care îți place, dar fără să aglomerezi. Mai mult, cu cât piesele de mobilier sunt mai simple, cu atât acestea vor arăta la de ”în trend” și peste câțiva ani.

Cumpăra mobilier funcțional

Știm cu toții că niciodată spațiul pe care îl avem la dispoziție nu este suficient. De aceea pentru a crea o locuință în care să te simți bine, este important să alegi piese de mobilier funcționale, nu doar plăcute ochiului din punct de vedere design. O canapea extensibilă, un pat cu ladă de depozitatare, dresingurile compartimente corect, comodele cu multe rafturi sunt câteva dintre elementele de mobilă care te pot scoate din încurcătură și cu ajutorul cărora vei câștiga spațiu, dar care îți vor oferi și locuri de depozitare extra. 

Verifică site-ul nostru și vezi ce modele îți propunem pentru fiecare categorie de mobilă în parte.