Atunci când ai o locuință ce nu dispunde o suprafață utilă foarte mare, este nevoie de imaginație și alegerea unor piese de mobilier potrivite pentru a avea atât designul dorit, cât și funcționalitatea de care ai nevoie.

Una dintre cele mai versatile piese pe care le poți achiziționa pentru livingul, dormitorul sau chiar o altă încăpere special creată pentru relaxare este canapeaua extensibilă.

Create special pentru a salva spațiu, canapelele extensibile îți oferă o serie de avantaje imbatabile și sunt oricând o alegere potrivită, chiar dacă ai o casă mai mare sau o garsonieră cochetă dar micuță.

1. Obții mai mult spațiu

Fiecare din noi ne dorim acele apartamente din reviste, cu un design frumos care să ne dea o stare de bine, care să fie complimentatate de toți cei care ne trec pragul, dar care să fie și cât mai aerisite posibil.

Alegerea unei canapele extensibile este una dintre cele mai bune opțiuni pe care poți să le ai pentru amenajarea livingului tău, mai ales dacă ai un apartament cu două camere sau o garsonieră.

Pentru că ocupă mai puțin spațiu decât canapalele fixe, livingul tău va părea mult mai mare decât este în realitate.

2. Ai canapea și pat în același timp

Dacă ai nevoie de un pat în plus pentru musafirii tăi sau locuiești într-o garsonieră, canapeaua extensibilă este cea mai bună investiție pe care poți să o faci. Ziua vei avea o canapea chic și o cameră care nu este aglomerată din punct de vedere vizual iar noaptea un pat confortabil. 

De asemenea, o canapea extensibilă îți va fi de mare ajutor atunci când prietenii vor rămâne peste noapte la tine. Le poți oferi un pat confortabil și un somn odihnitor.

3. Beneficiezi de spațiu extra de depozitare

Față de canapelele sau colțarele clasice, fixe, o canapea extensibilă are întotdeauna un spațiu de depozitare extra. În lada acesteia poți integra cu ușurință așternuturi, perne, pături sau hainele pentru sezonul următor dacă șifonierul a devenit neîncăpător.

4. Sunt foarte rezistente

Sistemul pe baza căruia sunt confecționate este extrem de rezistent în timp și te vei bucura o perioadă îndelungată de o piesă de mobilier care arată ca nouă, chiar și dacă extinzi sau strângi canapeaua în fiecare zi.

5. Pot fi așezate oriunde

Canapeaua extensibilă își va găsi locul în orice încăpere din casa ta. Fie că alegi o integrezi în designul livingului, să o folosești pentru dormitorul celor mici sau chiar pe un hol mai încăpător, această piesă de mobilier va arăta foarte bine și se va încadra perfect pentru orice tip de cameră.

6. Pot fi integrate cu ușurință în orice design

O canapea extensibilă arată la fel de bine ca una clasică din punct de vedere design. Cu o gamă variată de culori și materiale, ziua vei avea o canapea ce va fi vedeta din living și seara poate deveni un pat confortabil, fără ca nimeni să își dea seama de asta.

În colecția Lemet am pregătit pentru clienții noștri o gamă foarte variată de canapele extensibile, de diferite dimensiuni și culori cu un design chic. Piesele executate la cele mai înalte standarde de calitate se potrivesc atât în garsoniere, cât și în sufragerii, dormitoare sau în orice alt spațiu care se dorește a fi folosit atât pe post de cameră de recreere, cât și de dormit.