În luna septembrie se numără biciliștii la Câmpina.
Asociația Young Motivation este încântată să anunțe că pe data de 5 septembrie 2021 se scrie al doilea capitol din povestea Royal Race.

Aflat la cea de a doua ediție, concursul Royal Race Câmpina se adresează tuturor pasionaților de ciclism cu vârste curpinse între 11 și 50+ ani.  Evenimentul este unul caritabil, ce se desfășoară în zonele împădurite limitrofe Municipiului Câmpina, cu startul din zona Dealului Muscel. Vârsta minimă de participare este de 11 ani, concurenții putând să opteze pentru: traseu de copii (7 km), traseu mediu(21 de km) sau traseu lung(42 de km). Scopul evenimentului este de a sprijini atât copiii cu tulburari de spectru autist care beneficiază de terapie la Centrul Glasul Autismului din Câmpina, cât și pregătirea liceenilor câmpineni prin cursuri de dezvoltare personală.

Prima ediție a concursului a fost realizată în luna octombrie 2020, întâmpinănd condiții meteo nefavorabile, însă participanții au acceptat provocarea și au trecut linia de finish cu zâmbetul pe buze.  Royal Race a fost singurul concurs de ciclism caritabil din 2020 în România. Astfel am prins curaj, iar în acest an, pregătim cea de a doua ediție a concurslui cu forțe proaspete. Înscrierile se pot realiza pe site-ul competiției (Royal Race – Cursa ciclism (royal-race.ro).

Pregătirea și realizarea acestui eveniment este posibilă cu ajutorul autorităților locale, voluntarilor, sponsorilor și partenerilor. Astfel, dorim să mulțumim tuturor pentru susținerea proiectului. Anul acesta ne bucurăm de sprijinul: LEMET, OMV Petrom, Decathlon, Aveuro International, Ave Diana, Sun Adventure, 5 to Go, Heidi, Ursus Cooler, Kangabox, InBox Solution, OzonSmart, Superinvitatii.ro, dar și de susținere din partea 2be. Glasul Autismului, Câmpina TV, Ziarul Oglinda, Primăria Municipiului Câmpina, Federația Română de Ciclism și Romsilva.

Reacții în presă:

Oglinda de azi, 18 august 2021