Decorarea livingului va impacta întregul stil pe care îl alegi pentru locuința ta. Dacă vrei un design unitar pentru o casă frumoasă și primitoare, ar trebui să începi cu amenajarea sufrageriei.

Este camera pe care o vede cea mai multă lume și atunci trebuie să creezi aici un spațiu confortabil și plăcut din punct de vedere vizual, dar care să îndeplinească și nevoile întregii familii.

Deși modul în care amenajezi această cameră depinde foarte mult de metrii pătrați pe care îi ai la dispoziție, cu puțină răbdare și inspirație, poți avea livingul acela din reviste.

Așa cum am stabilit, livingul nu trebuie să fie doar frumos, ci și funcțional. De aceea sunt câteva piese de mobilier care nu au cum să lipsească dintr-un astfel de ambient. 

Canapeaua și comoda TV sau biblioteca sunt două elemente care sunt regăsite în orice sufragerie. Dacă spațiul de care dispui este unul destul de mic, te poți rezuma doar la acestea două. O canapea cu personalitate, fie că este fixă, fie că este în formă de L sau colțar va scoate din anonimat orice living anost. 

Pe peretele opus canapelei, poziționează o comodă sau o bibliotecă sau niște rafturi suspendate și ai astfel o cameră funcțională atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Completează designul cu câțiva tabureți și câteva obiecte de decor și cu siguranță camera ta de zi va fi una foarte primitoare, dar și complimentată de către cei care îți trec pragul.

Dacă ai un spațiu care este mai ofertant, în living poți aduce și zona de dining. Un set cu o masă și scaune elegante, un bar sau un bufet în care ții vesela vor da un aer boem, elegant și de bun gust livingului tău. Alege să poziționezi zona de dining în spațiul cel mai luminos, pe lateralul sau în spatele canapelei, dar asigură-te că lași spațiu suficient între ele pentru a putea delimita cu stil zonele.

Lângă canapea, în funcție de stilul acesteia, mai poți adăuga niște fotolii, dar și o măsuță de cafea. Vei transforma rapid livingul într-o zonă de relaxare dar și amenajată cu mult bun gust. 

Lemet îți pune la dispoziție o colecție de piese de mobilier pentru camere de zi – living ce pun un accent deosebit pe calitate, dar și pe funcționalitate și confort. Utilul este combinat cu frumosul în cel mai elegant mod posibil iar canapelele, comodele, dulapurile, bibilotecile și barurile create îți vor îndeplini toate nevoile și asteptările. Mobilierul special creat pentru camera de zi este customizabil, având chiar tu posibilitatea să alegi pentru pentru majoritatea variantelor numărul de etajere, sertare, corpuri turn, vitrine și uși, astfel încât rezultatul final să îți satisfacă toate dorințele. 

De asemenea, indiferent de stilul de design pe care vrei să îl adopți, de la clasic la modern, la Lemet ai o varietate de modele cu care poți să îți amenajezi cel mai frumos și mai complimentat living. Culorile sunt de asemenea în tendințe și pentru toate personalitățile. Da la roșu aprins și negru sobru, până la bejuri calde și neutre, ai ocazia să alegi exact mobila care te inspiră și care îți va transforma sufrageria într-un loc în care să te simți cu adevărat ca acasă. 

Vezi toată colecția noastră de mobilier pentru camere de zi aici.