Primăvara este anotimpul reînnoirii naturii, dar ce-ar fi, urmând exemplul naturii, să aducem primăvara şi în casele noastre?
Aşa cum ne-a obişnuit de atâţia ani, în fiecare sezon, LEMS vine cu reduceri la mobilă şi nu orice fel de mobilă, ci la mobila care înfrumuseţează casele românilor. În această primăvară invitaţia este de a crea în casă o atmosferă primitoare şi frumoasă, iar până pe 1 mai la LEMS găsiţi reduceri de până la 50% la toate produsele! Haideţi să facem un mic tur al ofertelor LEMS şi să vedem doar câteva dintre reducerile pe care le găsim în magazine!

Să începem cu holul. Oricât de mic ar fi, întotdeauna îşi face loc modulul Domino L85 cm cu fronturi wenge şi profil cappuccino care are mult loc pentru pantofi (are un pantofar cu trei compartimente!), o garderobă cu oglindă în care să ne potrivim bine pălăria când ieşim din casă, un cuier şi o minicomodă. Ştiţi cât costă toate? Numai 843 de lei! Mergem mai departe în bucătărie. Veşti bune: şi aici am găsit preţuri incredibile! Bucătăria Domino AVANTAJ L 200 este lucrată fin şi îşi face cu uşurinţă loc chiar şi într-un spaţiu mai mic. Având  placajele din stejar pastel şi stejar wenge, aceasta este şi foarte încăpătoare: conţine un modul cu sertare, un modul suspendat cu uşi şi unul cu vitrină. Ei bine, poate fi cumpărată cu numai 898 de lei!  După toată treaba pe care urmează să o facem în bucătărie, avem nevoie de un pic de relaxare, întinşi pe spate, cu ochii închişi sau citind câteva rânduri. Noi am făcut-o virtual pe frumoasa canapea crem, modulară LEMS. Canapeaua are o eleganţă deosebită şi este foarte primitoare. Mai mult, are integrată şi o ladă de depozitare a păturilor şi cearşafurilor. Şi de această dată avem noroc! Canapeaua din piele crem poate fi cumpărată pe durata promoţiei cu o reducere de aproape 2500 lei!

     citește mai departe…