Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis vara aceasta 3 magazine LEMS în Oltenia, după investiții de peste 3 milioane de lei.  Noul magazin din Craiova (Calea Bucuresti 139, fostul magazin Primordial) are o suprafață de 1.100 mp și a presupus o investiție de 1,4 milioane lei. Magazinele din Horezu (Strada Unirii, deasupra supermarket-ului Diana) și Râmnicu Vâlcea (500 mp în Strada Gib Mihaescu 30 lângă Kaufland) au necesitat investiții totale de 1,7 milioane lei. 

        Toate cele 3 magazine propun clienților reduceri de până la 45% la toată gama de mobilier, valabile până la 31 august, precum și o multitudine de soluții de finanțare cu rate fără dobândă, prin carduri de credit precum cele ale CEB – Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, Unicredit, Garanti, Optimo Card.

Dormitor şi living Box de la 4000 de lei, pentru publicul tânăr

        LEMS a lansat în această vară și o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc. După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care LEMS se adresează unui public tânăr, care apreciază culorile și designul modern-minimalist, dar funcțional, linia Box completează gama de dormitoare LEMS și propune o cromatică intensă și combinații vivace de galben, verde sau roșu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

        Precum livingurile din gama Box, noile configurații de dormitoare Box se situează pe un segment de preț accesibil. Astfel, o configurație completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, șifonier și noptiere pornește de la aprox. 2000 lei.

        „Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienții LEMS, semn că publicul nostru își dorește produse cu aer modern, culori vii și modularitate care permite crearea unor configurații exact așa cum își imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din rețea. Ne așteptăm ca și în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar și estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare“, declară Adrian Rizea, Director Comercial LEMS.

Despre Lemet & LEMS

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF Companii, 23 august 2016 – Producătorul de mobilă Lemet a investit 3,1 milioane lei in trei magazine noi
  2. Wall-Street, 23 august 2016 – Lemet deschide 3 noi magazine de mobilă cu o investiție de 3,1 milioane lei
  3. Business Cover, 23 august 2016 – Lemet a deschis, vara asta, 3 magazine LEMS, cu 3 milioane lei
  4. Bursa, 23 august 2016 – Lemet investește 3 milioane de lei în trei noi showroom-uri de mobilă în Oltenia
  5. Casoteca, 24 august 2016 – LEMS, 3 noi showroom-uri de mobilă în Oltenia. Investiții de 3,1 milioane lei

Alte reacții: ZF EnglishBursa ConstrucțiilorGazeta VâlceanăPRescuRealitateaNews.roPrahova BusinessAmos NewsBizLawyerTârgul Național ImobiliarZiare liveI-Ziare.roRevista preseiNewsKeeperZiare.com – Rm. VâlceaOrdinea zileiFeedler.roPe scurtAstăzi.roSăptămânaZiareAZ.roThe TrendsBricoRetail.