Câmpina Open MTB are anul acesta un nou traseu pentru adulți și juniori. Un parcurs de 21,5 km (traseul scurt) şi 42 km (traseu lung) cel puțin la fel de frumos și de spectaculos ca cele de la edițiile anterioare.

        Concurenții interesați pot afla informații despre noul traseu pentru adulţi, precum si despre traseul pentru copii online pe http://2016.campina-mtb.ro/traseu/.

        Startul celei de-a cincea ediții se va da sâmbătă 3 septembrie 2016 de pe platoul Muscelului din Câmpina iar până în prezent s-au înscris 270 de participanți.

        Înscrierile vor rămâne deschise online, pe pagina http://2016.campina-mtb.ro/inscrieri/, până pe 1 septembrie, fiind așteptați la linia de start peste 650 de cicliști profesioniști sau amatori precum şi copii  cu vârsta peste 6 ani.

        Fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismlui pentru proiectele dedicate copiilor cu autism.

        Cu fondurile strânse în 2015 s-au realizat următoarele:

        – curs de comunicare prin pictograme pentru părinți și profesioniști  din centrul de zi Sfânta Filofteia;

        – mini-tabără de 4 zile pentru 10 familii (copiii din centru și părinții acestora) care a inclus drumeţii, piscină, echitație şi vizită la grădina zoologică;

        – mini-campanie de susținere a cauzei autismului organizată sub forma unui concurs de desene în trei școli de masă din Câmpina în cadrul au fost implicați 157 de copii și 14 cadre didactice.  Desenele au fost tiparite și afișate pe gardul Primăriei în luna aprilie timp de 2 săptămâni, iar cele mai bune desene au fost premiate.

        Evenimentul din acest an nu ar fi fost posibil fără susținerea companiilor și sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Câmpina, Primăriei Cornu, Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva precum și al Poliției Rutiere, Locale și al Jandarmeriei.    

        Susținători principali sunt şi în acest an OMV Petrom și Lemet.

        Susținători ai competiţiei din acest an sunt: Isostar, Bergenbier, Aqua Carpatica, Algida, Sport guru şi Rexona, Edenland, Bikeexpert, Shimano, Ambulanța de biciclete, Soceram, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, Diverta, Misterz Rooms, Fablab, Filsam şi Hotel Seva, Floricon.

        Parteneri media sunt în 2016 Freerider, Zelist Monitor, Oglinda, PHAlert, Cesaveziin Romania, Câmpinonlinetv.

        Alături de noi vor fi şi peste 100 de voluntari printre care voluntarii Pro Câmpina, Bicicliști anonimi, Radioclubul Municipal Campina, oameni inimoşi care ne-au ajutat în acest an să punem în mişcare evenimentul!

Nu rataţi înscrierea la una dintre cele mai frumoase competiţii ale sfârşitului de vară!