Cea de-a cincea ediție a competiției CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 3 SEPTEMBRIE 2016. Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului, partenerul din acest an în organizarea evenimentului, așteaptă la start peste 700 de concurenți. Înscrieri online pot fi făcute pe pagina http://2016.campina mtb.ro/inscrieri până pe 1 septembrie. Sunt așteptați, ca în fiecare an, atât sportivi profesioniști cât și amatori, competiția având 29 de categorii de concurs. Încurajăm și în acest an participarea copiilor peste 6 ani în concurs și îi așteptăm cu premii și surprize. Taxa standard de înscriere este de 80 de ron pentru adulți și juniori, 25 de ron pentru copii, respectiv 300 de ron pentru echipe formate din 3 până la 5 membri. Fondul de premiere se ridică și în acest an la peste 25.000 ron, premii în bani și produse/vouchere valorice.

        Ca și la edițiile precedente, evenimentul este organizat în totalitate prin efortul voluntarilor și cu suportul sponsorilor (Lemet) și al instituțiilor publice locale. Ne bazăm în continuare pe suportul comunități pentru a pune în mișcare competiția și așteptăm, cu drag, voluntari cu forțe proaspete. Câmpinenii și locuitorii din apropiere care își doresc să voluntarieze, pot anunța acest lucru completând formularul disponibil pe site-ul competiției (http://2016.campina-mtb.ro/inscriere-voluntari-cmtb16/).

     Reamintim că toate fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismlui pentru proiectele dedicate copiilor cu autism. Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) activează încă din 1991, în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și la risc de excludere socială.          Activitățile Fundatiei Romanian Angel Appeal cuprind furnizarea de servicii medicale, psihologice și sociale, dezvoltarea de cursuri de instruire, studii și cercetări, campanii și programe de advocacy, în colaborare cu autorități guvernamentale, companii, organizații neguvernamentale și persoane fizice. De 8 ani, Fundația RAA a devenit o importantă voce în sprijinul copiilor și persoanelor cu autism. Mai multe despre Fundația Romanian Angel Appeal, pe www.raa.ro.