“Avem viață în sânge este o campanie pentru donarea de sânge și promovarea înscrierii ca donator de organe în rândul tinerilor pentru salvarea vieților omenești. Zilnic, mii de pacienți din spitalele din România au nevoie de transfuzii de sânge sau de preparate sangvine, pentru a supraviețui. Mulți dintre aceștia sunt victime ale accidentelor rutiere.

        Acțiunea a  prins la câmpineni, care au venit în număr neașteptat de mare pentru a dona sânge. Reamintim că locul de desfășurare al campaniei a fost Casa Tineretului, unde, dimineața de 10 noiembrie, oamenii au stat la coadă nu pentru a primi ceva, ci pentru a dărui…viață. 


        Georgeta Hanganu, medicul de la Centrul de Transfuzii Ploiești, care a participat benevol (ca și toți ceilalți, de altfel) la acțiune a avut doar cuvinte de laudă la adresa băieților, care s-au implicat, dar și a donatorilor. “O inițiativă extraordinară. Noi le mulțumim că au organizat atât de bine, iar donatorilor din Câmpina le spunem că sunt inimoși, curajoși și sănătoși și îi mai așteptăm și altă dată, să facem o tradiție din asta.

        Scopul campaniei: Dorim, dacă reușim să strângem fondurile necesare, ca în acest an să luăm în „Povestea de drum” copii din ambele case de plasament Sfânta Filoftea și Brebu. Ne propunem o excursie de o zi pe Valea Prahovei.”