Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, deschide un magazin LEMS la Onești. Acesta este magazinul cu numărul 1 inaugurat anul acesta și totodată cel mai mare magazin de profil din Onești.

        Investiţia făcută pentru deschiderea magazinului LEMS din Onești este de aproximativ 1.000.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

        Magazinul din Onești se întinde pe o suprafață de 1200 mp și se află situat pe Str. Cireșoaiei, nr. 1 A, lângă LIDL, ieșirea spre Bacău.

        Cu cel mai nou spaţiu comercial din Onești, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

        ”După ce în anii trecuți ne-am axat pe extinderea rețelei de magazine, anul acesta a devenit primordială extinderea gamelor de produse. Însă odată ce numărul de produse crește, în orașele în care avem magazine cu suprafețe sub 1000 mp, apare problema spațiului de expunere a produselor. Acesta este un motiv pentru care am decis să închidem magazinul din Onești care avea o suprafață de doar 200 mp și să deschidem altul pe o suprafață de peste 1000 mp. De fapt, este vorba despre o relocare a vechiului magazin. Investiția se justifică și prin faptul că cei 36.000 de locuitori ai oraşului aveau foarte puține opțiuni atunci când venea vorba despre o achiziție de mobilier”, declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. Până pe 3 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

        LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Wall-Street, 7 iulie 2014– Lemet investește 1 mil. lei într-un nou magazin, prima deschidere din acest an
  2. Forbes, 7 iulie 2014– Lemet deschide un magazin la Onești după o investiție de 1 milion de lei
  3. ZF Business Construct, 7 iulie 2014– Producătorul de mobilă Lemet a relocat magazinul din Onești într-un spațiu mai mare, cu 1 milion lei
  4. Income magazine, 7 iulie 2014– Lemet a investit un milion de lei pentru un magazin LEMS în Onești
  5. Adevărul, 8 iulie 2014– Lemet investește 1 milion lei într-un magazin, prima deschidere din acest an


Alte reacții: Ziarul de BacăuRetailersYahoo NewsManagerOrdinea zileiBusiness constructionsCasotecaDiacafBacău știriOnești videoZiare liveNews portal008.roPe scurtAllbizIndex știriȘtirea zileiActualitățiZiareZiare onlineȘtiri astăziFind newsSursa de știriPress maniaȘtiri de Buzău.