Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează un nou magazin LEMS. După cele 10 deschideri de magazine, făcute doar anul acesta, în marile orașe, LEMS ajunge în capitală. Pe 8 noiembrie se inaugurează magazinul cu numărul 11 deschis în acest an.          

       Investiţia făcută pentru deschiderea magazinului LEMS din București este de aproximativ 1.600.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.          

       Magazinul LEMS din București se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și este cel mai mare din București. Acesta se află situat în cadrul Complexului Comercial Bucur Obor, latura Colentina. Cu acest spaţiu comercial deschis în București, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

       ”Cu 5 ani în urmă, ne-am propus să acoperim cât mai bine România și să fim aproape de consumatorul final. Azi aproape că am atins acest obiectiv. Nu prea mai avem unde să ne ducem în țară. Doar în 2012 am deschis 12 unități noi, iar în 2013 alte 11. Acum e timpul să ne concentrăm mai mult pe capitală unde, odată cu magazinul de la Bucur Obor ajungem la 5 unități. Bucureștiul este orașul cu cel mai mare potențial de dezvoltare, în care studiile ne arată că cererea de mobilier nu este în totalitate acoperită iar cele 5 magazine LEMS nu sunt suficiente. În următorii doi ani intenționăm să avem o mai bună acoperire a orașului”, declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.   

Reduceri și mobilier în rate
       

      LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

      LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

       Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.      

       Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business Magazin, 14 noiembrie 2013 – Anunțul făcut de LEMS: deschide al 5-lea magazin din București
  2. Wall-Street, 14 noiembrie 2013 – Lemet investește 1,6 milioane lei în cel mai mare magazin din Capitală
  3. ZF Companii, 14 noiembrie 2013 – Lemet a investit 1,6 mil. lei într-un magazin în zona Obor și ajunge la 5 unități în Capitală
  4. Manager.ro, 14 noiembrie 2013 – Lemet investește 1,6 mil. lei pentru al 5-lea magazin LEMS din București
  5. Dailybusiness.ro, 14 noiembrie 2013 – Lemet a investit 1,6 mil. pentru al 5-lea magazin din București

Alte reacții: Retailers, B365PropertybuyerGadgetrendsPrescuRTV.netPresaonlineȘtire.infoActualități.netInmedioEziare.comPescurt.ro008.roNews-lineDiscardZiare pe net.