Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel mai mare magazin LEMS. După magazinele deschise în acest an în Constanța, Sighetul Marmației, Pitești sau Craiova, Lemet deschide un nou magazin LEMS la Oradea.

       Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS de la Oradea este de aproximativ 2.300.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

         Magazinul LEMS din Oradea se întinde pe o suprafaţă de 1700 mp și este situat în centru comercial Era Shopping Park.

        Cu acest spaţiu comercial deschis în Oradea, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

        „Extinderea rețelei de magazine LEMS continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase datorită lansării de game și produse noi. Când am demarat extinderea rețelei ne-am propus să avem o bună acoperire națională, să ducem mobilierul LEMS în casele românilor din toată țara. Lucru pentru care trebuie să fim cât mai aproape de clienți. Am deschis cel mai mare magazin LEMS la Oradea pentru că este un oraș mare, cu potențial de dezvoltare, în care s-a dovedit că cererea de mobilier nu este acoperită” declară Adrian Rizea, directorul comercial LEMS.

       Compania a reușit să impună pe o piață concurențială mobilierul aflat în magazinele LEMS, pentru că acesta este desenat, testat și produs special pentru casele Românilor.

        „Programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional, măsurătorile în acest sens fiind culese în urma interacţiunii dintre agenţii LEMS şi zecile de mii de clienţi ai lanţului de magazine de mobilă. Programele de mobilă sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clientilor cu venituri mici, medii și mari. LEMS oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier„made in Romania”, declară Adrian Rizea.

Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

           Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF 24, 05 septembrie 2013 – Producătorul de mobilă Lemet a investit 2,3 milioane lei în cel mai mare magazin al rețelei
  2. Bursa, 05 septembrie 2013 – Lemet inaugurează un magazin în Oradea
  3. Informația de Bihor, 05 septembrie 2013 – LEMS Oradea: 2,3 milioane lei pentru cel mai mare magazin
  4. Manager.ro, 05 septembrie 2013 – 2,3 milioane lei pentru cel mai mare magazin
  5. Realitatea.net, 05 septembrie 2013 – Lemet inaugurează un magazin în Oradea

Alte reacții: ZF EnglishZF CorporateIncomemagazinePrescuIliaspapageorgiadisȘtiri-presa-onlineIndexștiriZiareliveAstăzi.roSursadeștiri.roRevista-preseiAllbizSăptămâna.comNews-lineȘtirideazi.