Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează un nou magazin LEMS. În prima jumătate a anului au fost deschise opt magazine LEMS în orașe mari precum Constanța, Pitești, Craiova sau Sighetu Marmației. De data aceasta LEMS ajunge în Curtea de Argeș unde deschide un nou magazin.

        Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS de la Curtea de Argeș este de aproximativ 1.500.000 lei, fiind cea mai mare investiție pentru un magazin de specialitate dintr-un oraș cu doar 32.000 locuitori. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

        Magazinul LEMS din Curtea de Argeș se întinde pe o suprafaţă de 700 mp și este situat pe Str. 1 Mai Nr. 13, zona Făgăraș.

        Cu acest spaţiu comercial deschis în Curtea de Argeș, reţeaua LEMS are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

        „Magazinul din Curtea de Argeș este cel de-al 9-lea magazin LEMS deschis anul acesta, și nu ne oprim aici. Până la sfârșitul anului vom deschide alte 6 magazine în diferite zone ale țării. Chiar luna aceasta mai avem o inaugurare. Strategia noastră de dezvoltare continuă să se bazeze pe extinderea rețelei de magazine LEMS. De când am început cu 5 ani în urmă, extinderea rețelei, ne-am propus să avem o bună acoperire națională, să fim cât mai aproape de consumatorul final, lucru pe care l-am făcut. A urmat procesul de îmbunătățire și dezvoltare de noi produse, conform nevoilor și gusturilor românilor, identificate în urma unei cercetări de piață amănunțite. Datorită lansării de game și produse noi, dezvoltarea de spații tot mai generoase a devenit o nevoie tot mai acută” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. În luna august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

        LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF Companii, 14 august 2013 – Lemet mai deschide șase magazine LEMS până la sfârșitul anului
  2. Bursa, 14 august 2013 – Lemet investește 1,5 milioane lei în noul magazin din Curtea de Argeș
  3. Manager.ro, 14 august 2013 – Retailer de mobilă în expansiune: Un nou magazin în Curtea de Argeș, investiție de       1,5 milioane lei
  4. Argesmedia.ro, 14 august 2013 – 1,5 milioane lei pentru un magazin LEMS, cea mai mare investiție într-un magazin   de specialitate din Curtea de Argeș
    Gadgetrends Magazine, 14 august 2013 – LEMS, cea mai mare investiție intr-un magazin de specialitate din               Curtea de Argeș


Alte reacții: ZF English, PRescuRetailersInfo Curtea de ArgeșAmosnewsDecoresque.blogpresaphAllbiz008.ropescurtastăzi.ro.