Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a inaugurat în al patrulea trimestru al acestui an, încă 5 magazine LEMS în Suceava, Râmnicu Vâlcea, Iași, Ploiești și București.

Investiţia necesară pentru deschiderea celor cinci magazin LEMS este de aproximativ 1.800.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Magazinul LEMS din Suceava se întinde pe o suprafaţă de 850 mp iar cel din Iași se întinde pe o suprafață de 1000 mp.

Magazinul LEMS din Râmnicu Vâlcea se întinde pe o suprafaţă de 1500 mp, este cel mai mare magazin LEMS din Romania și cel de-al 2-lea magazin din acest oraș. Iar magazinul din București se întinde pe o suprafață de 850 mp și este situat în cadrul galeriei Kaufland din zona Dristor. Cu acest magazin, reţeaua LEMS ajunge la 4 spaţii în Bucureşti.

Magazinul din Ploiești se întinde pe o suprafață de 1300 mp și este la fel ca și cel din București, un magazin propriu și nu unul în sistem de franciză.

Cu cele 5 spaţii comerciale deschise în acest trimestru, reţeaua LEMS a ajuns la 102 locaţii şi o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

După 9 luni din acest an, afacerile LEMS au ajuns la un rulaj de 153 de milioane de lei, cu o creştere de puţin peste 20 de procente faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Trendul acestei creşterii se va păstra şi în ultimul trimestru al anului.

Reduceri și mobilă în rate

Clienţii LEMS vor beneficia de reduceri de până la 50% la programele Lemet cu ocazia acestor inaugurări. LEMS ofera clienţilor un plan de achiziţie în 12 rate fără dobândă, prin intermediul Card Avantaj sau 10-20 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing dar şi 10 rate fără dobândă prin Banca Transilvania sau Raiffeisen.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 102 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Capital.ro, 27 noiembrie 2012 – Retailerul de mobilă Lemet inaugurează cinci noi magazine
  2. Wall-Street, 27 noiembrie 2012 – Producătorul de mobilă Lemet a deschis cinci magazine
  3. Bursa, 27 noiembrie 2012 – Lemet inaugurează cinci noi magazine
  4. ZF Corporate, 27 noiembrie 2012 – Producătorul de mobilă a deschis cinci magazine
  5. Economica.net, 27 noiembrie 2012 – Producătorul de mobilă a deschis cinci magazine 

 Și alte preluări:Economica.netGandulAgenda construcțiilorZFenglish.comBusiness-forumRTV.netBusiness-reviewKappa.roRealitatea.netPrescu.roBiz CarBlogul lui Ilias PapagiorgiadisOncity.roActualitati.netRomania InternationalFront NewsRevista preseiPresa onlineSursadestiri.roStire.infoDiscard.roRTAstazi.roPescurt.roZiare liveStiriNiuzerSaptamanaCongooZiare pe netZiare AZ.ro.