Lemet – unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional – inaugurează două noi magazine LEMS în Câmpina şi Reghin.

Magazinele de mobilă operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Investiţia în deschiderea celor două magazine LEMS s-a ridicat la aproximativ 450.000 de lei, ambele spaţii aflându-se în Galeriile Kaufland din Câmpina şi Reghin. Magazinul LEMS din Câmpina se întinde pe o suprafaţă de 850 mp şi este situat pe bulevardul central al oraşului: Nicolae Balcescu 46. Magazinul din Reghin măsoară 700 de mp şi este localizat în strada Garii 23-25. Cu cele doua magazine reţeaua LEMS a ajuns la 103 locaţii care acoperă integral teritoriul României şi se are în vedere pentru 2012 deschiderea de noi magazine, cât mai aproape de clienţii din oraşele medii şi mici. 

Graţie programelor de finanţare dar şi a acoperirii de care beneficiază reţeaua de magazine a Lemet, în 2011 peste 65 de mii de gospodarii au beneficiat de mobilă şi accesorii achiziţionate din lanţul de magazine LEMS. LEMS oferă o gamă diversificată de planuri de achiziţie de 10 până la 20 de rate fără dobândă. Partenerii LEM’S în această privinţă sunt: UniCredit Consumer Financing, Credit Europe Bank prin CardAvantaj, Raiffeisen Bank prin cardul Multishop şi Banca Transilvania prin Star BT. Cu ocazia deschiderilor de noi magazine, clienţii LEMS vor beneficia de reduceri de până la 50% la programele Lemet. Nivelul general al business-ului Lemet și al rețelei LEMS înregistrat în 2011 este de 173 milioane lei, în creştere cu 21 procente faţă de 2010.

Mai multe detalii pe noul web-site: www.old.lemet.ro.

Reacții în presă:

  • DailyBusiness, 3 aprile 2012 – Lemet a deschis două noi magazine LEMS: Câmpina şi Reghin
  • Businesscover.ro, 3 aprile 2012 – Lemet a intrat in galeriile Kaufland din Câmpina şi Reghin