Momentul in care salteaua, scaunele din living sau chiar masa din bucătărie devin incomode nu e niciodată prea departe de oricare dintre noi. Motive pot fi multe, dar la fel de multe sunt și rezolvările acestora.

Hai sa le luam pe rand. Salteaua cea de toate nopțile poate deveni incomodă ori că ai caștigat ceva kg in greutate ori că ai cumpărat-o la ofertă cu patul și nu era din cel mai bun soi. Oricum ar fi întrebarea se pune unde mergi să-ți iei una de soi, o saltea care să țină, dar care să fie și cu adevărat primitoare, comodă. Furnizorul unei astfel de saltele poate fi magazinul de mobilă LEMS de la tine din oraș.

Saltelele Luxurio și Memory

În magazinele LEMS gasești saltele pentru toate gusturile și buzunarele, însă iată ceva nou: saltele care îmbină confortul excepțional al spumei cu memorie cu măiestria tradiționala a saltelelor cu arcuri, ansamblul ajungând la o grosime de 30 de cm.                                                               

Salteaua Luxurio 5 zone, căci acesta este numele ei, vine cu husă din bumbac. Producătorul subliniază că este de înaltă calitate, iar arcurile sale sunt ambalate individual. Un alt avantaj major al lui Luxurio 5 zone constă in funcția care reduce transferul de mișcare între zonele saltei. Astfel, dacă te miști pe timp de noapte, porțiunea de pat a partenerului va rămâne nemișcată
In promoție Luxurio 5 zone costă aproape 1600 de lei.

Pe o treaptă superioară se află salteaua Memory 9 zone. Este vorba despre un produs revoluționar, tehnologia fiind dezvoltată de NASA pentru astronauți. Producătorii garantează “un somn odihnitor”. Salteaua este creată doar din celule de spumă care se adaptează perfect și reacționează la forma, greutatea și temperatura corpului. În promoție Memory 9 zone costă aproape 1700 de lei.

Saltelele Pufa Pufina și Bamboo


La un nivel mai scăzut de preț dar în aceeași idee de confort, in rețeaua LEMS poti gasi salteaua Pufa-Pufina sau salteaua Bamboo. La prima dintre acestea arcurile sunt ambalate individual iar grosimea ajunge la 22 de cm. Pretul saltelei Pufa-Pufina nu depaseste 1000 de lei.
Salteaua Bamboo pastreaza arcurile ambalate individual, insa are suplimentar un strat de spuma cu memorie, astfel ca grosimea sa ajunge la 25 de cm. Pretul ei este de aproape 1400 de lei, in promotie!

Scaunele LEMS

Magazinele LEMS pun la dispoziția celor in căutare de unul sau mai multe scaune nu mai puțin de 20 de game. De la simplele scaune de bucătărie Satelite (139 de lei) până la extravagantul fotoliu Turon (359 de lei). Dacă ești în căutare de un model clasic, atunci în magazinul LEMS găsești cu siguranță ceva, de exemplu scaunele din gama Glazuro (498 de lei). Dacă arhitectul te-a convins că bucătăria și livingul pot fi separate de un bar, modern și uitilitarist, atunci poți alege scaunele de bar Gopo (198 de lei), scaune care pot veni într-o gamă variată de culori.

Statisticile arată că adesea scaunele sunt cumpărate in număr de 4 sau 6. Specialiștii LEMS au gândit astfel o promoție care să-i avantajeze pe cei care sunt în căutarea unei soluții convenabile de împrospătare a aspectului camerei de zi sau a bucătăriei. Beneficiază de o reducere importantă cei care achiziționează pachetele de scaune împreună cu o masă.

La capitolul mese, oferta LEMS cuprinde o gamă aproape la fel de variată ca cea de scaune. Mesele se pot împerechea perfect cu scaunele, se poate combina sticla, metalul și pielea, dar și plasticul lucios sau PAL-ul în funcție de imaginația și buzunarul cumpărătorului.

Spor la cumpărături!

Reacții in presă:

  1. Bursa.ro, 23 martie 2012 – Lems adaugă noi produse în portofoliu
  2. Comunicatemedia.ro, 23 martie 2012 – Magazinele Lems sursa a zeci de modele de scaune, mese, saltele și alte obiecte domestice 
  3. Centruldepresă.ro, 23 martie 2012 – Magazinele Lems s-au dotat cu zeci de modele de scaune, mese și saltele
  4. webPR.ro, 23 martie 2012 – Magazinele Lems s-au dotat cu zeci de modele de scaune, mese și saltele
  5. PRescu.ro, 23 martie 2012 – Magazinele Lems adaugă noi produse în portofoliu: zeci de tipuri de scaune, mese și saltele
  6. 121.ro, 23 martie 2012 – Magazinele Lems adaugă noi produse în portofoliu: zeci de tipuri de scaune, mese și saltele