Astăzi, 16 septembrie, Lemet – unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional – inaugurează înca un magazin Lems in Constanța.

Magazinele de mobilă operează sub brandul Lems şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării. Investiţia realizată în deschiderea celui de-al 3-lea magazin Lems – unul de 300 mp situat pe Bd. Tomis Nr. 391 (în cadrul Centrului Comercial Tom-Carrefour) s-a ridicat la 400.000 lei.

Lems vine în sprijinul clientilor săi cu un plan de achizitie în 10 rate fara dobanda, prin intermediul Card Avantaj dar și prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 104 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Replica, 3 iulie 2011 – Fabrica Lemet din Câmpina își inaugurează sediile din Cernavodă și Constanța
  2. PRescu,ro, 19 septembrie 2011 – Constanța un oraș mai mobilat