LEMS, rețeaua de magazine de mobilă produsă de Lemet în România, a deschis un magazin de 800 mp în Timișoara. Investiția necesară deschiderii magazinului Lems din Timișoara se ridică la peste 1 milion de lei.

Ca toate noile magazinele de mobilă Lemet care operează sub brandul LEMS, magazinul din Timișoara este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate, care permite vizitatorilor să vadă zeci de configurații de mobilier pentru living, mobilă pentru dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune. 

Despre Lemet:

Fabrica LEMET din Brebu, Câmpina, a fost înființată în 1991. Începând cu 2005, compania LEMET dezvoltă brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. Cu peste 70 de showroom-uri și o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 mp, Lems este prezent în toate orașele mari din țară. Pe platforma LEMET de la Brebu și în rețeaua Lems, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii LEMET acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii LEMET ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier.