Pe data de 23 aprilie 2017, ora 12:00, în parcul Soldat din Câmpina, va lua startul o nouă ediție a Marșului pe două roți (video), la care sunt așteptați persoane de orice vârstă, pasionați de biciclete, mopede sau motociclete.

        Producătorul prahovean de mobilă, LEMET, deținătorul brandului LEMS, susține și în acest an, Marșul pe două roți, un eveniment outdoor cu tradiție în Câmpina, care promovează respectul în trafic.
        Punctul de întâlnire al participanților de anul acesta va fi parcul Soldat din Câmpina, de unde vor pleca apoi, pe 2 roți, într-un tur al orașului. Acesta este un gest simbolic prin care organizatorii vor să semnaleze automobiliștilor, prezența în trafic a bicicletelor, mopedelor și motocicletelor.

Pedalează sau încinge responsabil motoarele și poți fi premiat

        Efortul participanților nu se va lăsa nepremiat. În continuarea tradiției, la sfârștiul cursei, va avea loc o tombolă cu premii. Precum și în anii anteriori, producătorul prahovean de mobilă, LEMET va oferi premiul cel mare.

        Pe lângă promovarea respectului reciproc în trafic, participanții vor putea redescoperi cu drag și frumusețile orașului, obiectivele de interes turistic și bineînțeles, vor petrece o frumoasă după-amiază de duminică, în aer liber, pedalând sau încingând motoarele în mod responsabil.

        Organizatorii recomandă purtarea echipamentului corespunzător. Participarea nu este limitată de vârstă.

        Traseul propus este: Carol I – Parc Soldat,B-dul Culturii, Schelelor, Carol I, C.Doftanei, B.P.Hasdeu, IH Radulescu, Siretului, B.Vasile, Dunarii, Carol I, Parc Soldat.

       Evenimentul este organizat de PRO CAMPINA; ROATA DE FOC; CARAIMAN CAMPINA si BICICLISTII ANONOMI.

      Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1294892257233410/?fref=ts

Reacții în presă:

  1. Câmpina cu bune și rele, 20 aprlie 2017 – LEMET sprijină o nouă ediție a Marșului pe două roți
  2. Informateca, 21 aprilie 2017 – Marșul pe două roți promovează respectul în trafic la Câmpina
  3. PRescu, 21 aprilie 2017 – LEMET sprijină o nouă ediție a Marșului pe două roți
  4. Expresul de Prahova, 24 aprilie 2017 – Număr record de copii la “Marșul pe două roți”
  5. Pro Câmpina, 24 aprilie 2017 –  Marșul pe două roți