LEMS, rețeaua de mobilă produsă la fabrica Lemet din Prahova, a înregistrat, în primele 3 luni din 2017, afaceri de 76 milioane de lei, în creștere cu 3 % față de aceeași perioadă a anului trecut. Campania de reduceri, soluțiile de finanțare în rate fără dobândă și noile produse de mobilier care au intrat în portofoliul curent Lemet la sfârșitul lui 2016 și începutul lui 2017, au stimulat vânzările în această primă parte a anului.

        “Clienții noștri fideli apreciază și urmăresc cu interes noutățile apărute în portofoliul nostru de produse. Numai anul trecut, aproximativ 40 % din clienți au revenit în magazinele LEMS. De aceea, principalul nostru obiectiv a fost acela de a-i oferi întotdeauna clientului ceva nou, configurabil pe gusturile și nevoile sale”, a declarat Adrian Rizea, director comercial LEMS.

Cumpărătorul român de mobilă caută întotdeauna ceva nou, dar la un preț accesibil

        “Clientul român caută întotdeauna ceva nou, inedit, dar și la un preț cât mai bun, astfel încât să își poată schimba fără nicio problemă mobila odată la 5-7 ani pentru că vrea altceva. Iar noi încercăm să îi oferim exact asta: noi modele, culori, finisaje, prețuri bune și mobilier foarte configurabil care să se plieze cât mai bine pe gusturile și nevoile sale”, a mai adăugat Adrian Rizea, director comercial LEMS.

        LEMS a introdus numeroase noi produse de mobilier la finele anului 2016 și începutul lui 2017, cum ar fi bucătăria Domino, noi modele de scaune și colțare, dar și noi configurații de living, fronturi super lucioase și noi culori pentru modelele deja existente.

Se poartă bucătăriile roșii și livingurile wenge, cu fronturi super lucioase

        Românii preferă culorile deschise (cappuccino lucios, bej cubanit, alb lucios) când vine vorba de bucătării, optează pentru culoarea wenge în combinație cu cappuccino și fronturi super lucioase la livinguri, iar la dormitoare preferă liniștea și atmosfera destinsă pe care o oferă culoarea salcâm ciocolată.

         “Preferințele estetice și gusturile cumpărătorului sunt foarte imprevizibile. Astăzi poate să îi placă galbenul luminos în combinație cu  albul mat, mâine verdele lămâie cu stejar italia. Este o adevărată provocare, dar și plăcere pentru noi să îi ghicim preferințele și poate chiar să îi educăm puțin gusturile în materie de design și finisaje. De exemplu, clienții noștri preferă acum, din ce în ce mai mult mobila cu fronturi super lucioase în care noi am investit foarte multă energie și pasiune”, a încheiat Adrian Rizea.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.
Reacții în presă:

  1. ZF Coorporate, 06 aprilie 2017 – Afacerile retailerului de mobilă LEMS au ajuns la 17 mil. euro în primele 3 luni ale anului, în creștere cu 3% față de aceeași perioadă din 2016
  2. Business Magazin, 06 aprilie 2017 – Producătorul de mobilă LEMS a ajuns la afaceri de 76 milioane de lei în primul trimiestru
  3. Capital, 06 aprilie 2017 – LEMS, afaceri de 76 milioane lei în primele 3 luni din an
  4. ZF Coorporate, 07 aprilie 2017 – Vânzările magazinelor LEMS s-au majorat cu 3% în primul trimestru. “Clientul român caută întotdeauna ceva nou inedit, dar și la un preț cât mai bun.”
  5. Bursa, 07 aprilie 2017 – Afaceri de 76 milioane lei, pentru LEMS

Alte reacții: ZF CooporateZF EnglishProfit.roBursaBusiness CoverNews.roInformatecaRomânia liberăAgenda construcțiilorCasotecaAmos NewsZiare pe netZiare liveObservatorul prahoveanDiacaf.com1știri.comRomania newsInștiri.comPortal.roȘtiri.discard.ro.