Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin LEMS în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake. Este al doilea magazin LEMS într-un mall din Bucureşti, după cel inaugurat anul trecut în Mega Mall. Magazinul deschis odată cu ParkLake are o suprafață de 1400 mp de showroom, iar investiția în amenajare se ridică la 2 milioane de lei.

        “Continuăm dezvoltarea reţelei de magazine LEMS în centre comerciale mari, unde putem beneficia de spații generoase. Avem nevoie de aceste spaţii pentru a expune la standarde vizuale înalte toate colecţiile de mobilă LEMS, extrem de diversificate, numeric şi estetic” declară Adrian Rizea, Director Comercial LEMS.

        Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul LEMS, noul magazin de mobilă LEMS ParkLake este amenajat la acelaşi standard vizual şi de calitate. Amenajarea magazinelor LEMS permite vizitatorilor să vadă și să încerce zeci de configurații de mobilier pentru living, dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune.

6 magazine noi deschise de LEMS în 2016

        LEMS ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al reţelei de magazine de mobilă deschis anul acesta. Până acum Lemet a investit 10 milioane lei pentru extinderea lanțului său de magazine.  

        Magazinul de mobilă LEMS ParkLake este și al 3-lea magazin LEMS din București, după cel de la galeriile Vulcan şi cel din MegaMall. Extinderea reţelei LEMS în capitală răspunde interesului în creștere al bucureștenilor pentru mobilă fabricată în România.

        “Bucureștiul este o zonă foarte importantă pentru business, am descoperit interes pentru brandul LEMS, deci dorim să ne dezvoltăm aici. După evoluţia pozitivă a magazinului LEMS Mega Mall, în care au întrat, de la deschidere,  mii de vizitatori, LEMS Parklake a venit firesc. Aici vom găsi public interesat de produse fabricate în România şi atent la noile tendințe în materie de calitate şi aspect vizual”, întărește Adrian Rizea.

        Reţeaua de magazine de mobilă LEMS are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp şi peste 75 de showroom-uri.

Mobilă în rate cu reduceri de până la 50%

        În perioada 05.09- 02.10, mobila de living, dormitor și pachetele de scaune și mese, în special, pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50% în oricare magazin de mobilă din rețeaua LEMS.

        Ca plan de achiziție, LEMS oferă clienţilor săi posibilități de cumpărare  prin creditare. Partenerii LEMS în această direcţie sunt Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti și Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.


Reacții în presă:

  1. Wall-Street, 15 septembrie 2016 – Lemet investește 2 mil.lei într-un nou magazin LEMS în mallul ParkLake
  2. Business Cover, 15 septembrie 2016 – Lemet a deschis al treilea magazin LEMS din București 
  3. România Liberă, 15 septembrie 2016 – Magazin LEMS în ParkLake București
  4. Acasă.ro, 15 august 2016 – LEMS a deschis un nou magazin în ParkLake
  5. Casoteca, 15 august 2016 – LEMS mai aproape de locuitorii din Sud-Estul capitalei

Alte reacții: Antena.roZiare.comPrahova businessBricoretailDebizzPRescuUltimele știriCafe mediaBricoRetail.