LEMS, rețeaua de magazine de mobilă produsă de Lemet în România, a deschis un magazin de 1.600 mp în Sibiu, în centrul comercial Sibiu Shopping City. Noul magazin LEMS este primul showroom al rețelei deschis în 2016.

        Investiția necesară deschiderii magazinului LEMS din Sibiu Shopping City se ridică la 2 milioane de lei, spațiul fiind amenajat în acord cu cele mai noi standarde vizuale din rețeaua LEMS.

        “Am decis să deschidem încă un magazin în Sibiu pentru că este un oraş dezvoltat, cosmopolit, iar apetitul sibienilor pentru mobila produsă în România este foarte ridicat. Suntem convinși că și noul magazin se va bucura de succes, la fel ca celelalte două deschise deja de mulți ani”, declară Adrian Rizea, Director Comercial LEMS.

       De la deschiderea magazinului și până pe 15 mai, clienții pot comanda mobila cu reduceri până la 50%. Magazinul permite plata în rate, printr-o varietate de soluții de finanțare tip card de credit (CEB – Card Avantaj, Raiffeisen, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha, Unicredit, Garanti, Banc Post, Optimo Card).

LEMS crește în primul trimestru

        Deschiderea magazinului din Sibiu vine după un prim trimestru de creştere. În primul trimestru din 2016, vânzările rețelei de magazine LEMS au crescut cu 32% față de aceeași perioadă a anului trecut.

        “Aşa cum am anticipat, ritmul nostru de creștere se menține și anul acesta peste creșterea pieței de mobilier. Anul trecut piața a crescut cu 7.4 procente, în timp ce reţeaua LEMS reuşit evoluţii pozitive de 9.4%, până la o cifră de afaceri de 279 milioane lei”, declară Alexandru Rizea, Director General Lemet.

        Creșterea din primul trimestru se datorează unui cumul de factori. “Considerăm că această creştere a fost obţinută graţie diversificării gamei de produse, fie că vorbim de seriile noi de living-uri Box, fie de colecţia de canapele produse la Brebu cu multiple opțiuni de finisaje. Toate acestea sunt însă posibile graţie dezvoltării rețelei de magazine LEMS, proces care a urmat două căi: magazine noi și magazine reamenajate conform noilor standarde vizuale” declară Adrian Rizea.

Despre Lemet & LEMS

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business Magazin, 09 mai 2016 – Creștere de 32% în T1 pentru LEMS, care deschide un nou magazin în Sibiu
  2. Profit.ro, 09 mai 2016 – Retailerul de mobilă LEMS a deschis un nou magazin în Sibiu, investiție de 2 milioane lei
  3. ZF 24, 09 mai 2016 – Vânzările de mobilă ale Lem’s au crescut cu 32%, în primul trimestru
  4. ZF English, 09 mai 2016 – LEMS Furniture Sales Up 32% In 1Q/2016
  5. Bursa, 10 mai 2016 – LEMS, creștere de 32%, în primul trimestru   

Alte reacții: România LiberăCasoTecaPRescuFeedler.roInfoportal.rtvZiarelive.roI-ziare.roZiareonline.comȘtiri.astăzi.ro.