Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin LEMS în oraşul Reghin. Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în jud. Mureș în a doua jumătate a anului, după magazinul din Sighișoara, în octombrie.

        Magazinul din Reghin este al patrulea magazin LEMS din județ și este situat pe Bulevardul Unirii Nr. 57, lângă noul sediu al Poliției Municipale. LEMS Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei. Noul spațiu este amenajat la standardele vizuale din rețeaua LEMS și prezintă varietatea de configurații și optiuni ale mobilierului creat în fabrica Lemet.

        „Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a tării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, director comercial LEMS.

        Investiții de peste 8 milioane de lei în rețeaua de magazine de mobilă LEMS în 2015 – mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania.

        În 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine LEMS se ridică până acum la peste 8 milioane de lei. Cu magazinul din Reghin, investiția în magazinele deschise în zona Transilvania ajung la peste 4.5 milioane de lei.

Reducerea TVA se aplică în magazinele LEMS din 1 ianuarie

        Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor. „Noi am ales să implementăm reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii LEMS pot beneficia din 1 ianuarie de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

        Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1.200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzătoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din prețul de vânzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor preţurilor la mobila LEMS aplicată în toate magazinele LEMS.

        Reţeaua LEMS îşi păstrează poziţia de cea mai vastă reţea de magazine de mobilă din România, cu o suprafaţă totală de retail de peste 70.000 de mp.

Aproximativ 10 procente din vânzări vin cu finanţare

        LEMS oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii LEMS în această direcţie sunt băncile BCR, Raiffeisen, Transilvania, Garanti, Bancpost prin Euroline, Alpha, BRD, Unicredit si CEB (Card Avantaj).

        Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul LEMS. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele LEMS propun clienților reduceri de până la 30% la toate gamele de produse.

Despre Lemet

       Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

         Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

        Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea prețurilor. „Noi am ales să implementăm reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienții LEMS pot beneficia de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

        Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzătoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor prețurilor la mobila LEMS aplicată în toate magazinele LEMS.

Reacții în presă:

  1. Capital, 28 decembrie 2015 – LEMS reduce TVA-ul din 1 ianuarie si deschide un nou magazin la Reghin
  2. Bizlawyer, 28 decembrie 2015 – Lemet deschide un nou magazin la Reghin, investiție de un milion de lei
  3. Daily Business, 28 decembrie 2015 – Companii: LEMS deschide un magazin la Reghin, cu investiție 1 milion lei 
  4. Replica, 29 decembrie 2015 – LEMS reduce TVA-ul din 1 ianuarie
  5. România liberă, 01 ianuarie 2016 – LEMS a deschis un magazin la Reghin, cu investiție de 1 milion lei și reduce TVA-ul de la 1 ianuarie

Alte reacții: CasoTecaThe TrendsRomania NewsPescurt.roDiacafRoportalZiare liveSursa de știriZiareAZPresaOnline.comDiscard.roInfozap.roe-Ziar.roActualități.