Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin LEMS în oraşul Reghin. Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în jud. Mureș în ultimele două luni, după inaugurarea magazinului din Sighișoara, în octombrie.

        Magazinul din Reghin este al patrulea magazin LEMS din județ și este situat pe Bulevardul Unirii Nr. 57, lângă noul sediu al Poliției Municipale.

              LEMS Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei. Noul spațiu este amenajat la standardele vizuale din rețeaua LEMS și prezintă varietatea de configurații și opțiuni ale mobilierului creat în fabrica Lemet.

        „Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a țării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, Director Comercial LEMS.

        Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă LEMS în 2015 – mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania.

        În 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine LEMS se ridică până acum la peste 8 milioane de lei. Cu magazinul din Reghin, investiția in magazinele deschise in zona Transilvania ajung la peste 4.5 milioane de lei.

        Reţeaua LEMS îşi păstrează poziţia de cea mai vastă reţea de magazine de mobilă din România, cu o suprafaţă totală de retail de peste 70.000 de mp.


Aproximativ 10 procente din vânzări vin cu finanţare

        LEMS oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii LEMS în această direcţie sunt bancile BCR, Raiffeisen, Transilvania, Garanti şi Bancpost prin Euroline.

        Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul LEMS. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele LEMS propun clienților reduceri de până la 30% la toate gamele de produse.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producție sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.