Crește evenimentul, crește și fondul de premiere. Pentru cea de-a 4-a ediție, din 5 septembrie 2015, a concursului de ciclism montan „Câmpina Open MTB – Race for Autism” organizatorii au pregătit premii în valoare de 27.500 lei. Vor fi premiate toate categoriile de competitori (profesioniști, amatori, copii – feminin, masculin), inslusiv pe categorii de vârstă.

        Cu sprijinul susținătorilor fideli ai competiției, fondul de premiere, în bani, este de 9.950 lei și este asigurat de OMV Petrom, iar premiile în produse și vouchere sunt în valoare totală de 17.550 lei și sunt asigurate de OMV PETROM, Himalaya Adventure, Edenland, Diverta, Bikexpert-Cube, Geobatesaua, Regenovex, Shimano. Premiile în bani sunt oferite categoriilor Elite, General traseu lung, General traseu scurt și Juniori Elite iar pentru câștigătorii locurilor 1, 2 și 3, la categoriile de vârstă, Juniori și Copii se acordă premii în produse și vouchere. Anul acesta vom premia o nouă categorie, Corporate, la care companiile vor putea înscrie echipe de câte 3-5 participanți.

        Competiția va fi urmată de o tombolă cu produse puse la dispoziție de sponsori, premiul cel mare fiind oferit de LEMET.

       “Câmpina Open MTB – Race for Autism” este un eveniment sportiv cu scop caritabil, organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Caraiman Câmpina. Toate fondurile obținute din înscrieri și din donații sunt folosite pentru un proiect destinat copiilor cu autism din Prahova. Organizarea evenimentului se bazează în exclusivitate pe voluntariat și pe sprijinul susținătorilor.

        Competiția din acest an are ca parteneri Primaria și Consiliul Local al Municipiului Câmpina, Primăria Comunei Cornu și Bibchip.

        Susținători principali: OMV Petrom și Lemet.

        Susținători: Hymalaya, Edenland, Bikeexpert, Bate șaua să priceapă iapa, Outdoor&Bike, Training Challenge, Ambulanța de biciclete, Soceram, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, Catena, Bergenbier, Algida.

        Parteneri media: MBike, Decât o Revistă, DirtBike, PHalert, Oglinda, Radio România București, Bike FM, FreeRider, Hai cu bicla.

Voluntari: Pro Câmpina, Bicicliști anonimi, Roata de foc Câmpina, Yo9KPB.

        Primele trei ediții ale concursului Câmpina Open MTB – Race for Autism au însemnat peste 2.000 persoane prezente la eveniment, peste 120 voluntari implicați în organizare, aproape 15.000 de persoane direct informate cu privire la competiție, peste 200.000 lei investiți în organizare, peste 68.000 lei strânși din taxa de participare și utilizați pentru un proiect adresat copiilor cu autism din Câmpina și împrejurimi. Banii strânși din competițe s-au reflectat în: 3 cursuri pentru părinti de copii cu autism, materiele de lucru pentru Centrul de zi Sf Filofteia Câmpina și pentru 15 familii, 104 cadre didactice din 2 grădinițe și 4 școli formate în vederea integrării copiilor cu autism în învățământ, participare la programe de pregătire pentru echipa Centrului Sf Filofteia. În plus, 4 școli din Câmpina au beneficiat de cursuri de instruire în această primăvară.

        Până la această dată, la ediția din 5 septembrie a competiției Câmpina Open MTB – Race for Autism s-au înscris 329 cicliști de toate vârstele și din toate categoriile de abilități, iar înscrierile sunt deschise până la data de 3 septembrie, pe www.campina-mtb.ro