Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis recent un nou magazin Lem’s în Alba Iulia. Magazinul se află pe bulevardul Ferdinand, vizavi de gară, şi măsoară 600 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul LEMS, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate.

        Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEMS din Alba Iulia este de 1 milion de lei.

Prezenţa LEMS în Bucureşti şi în urbanul mic

        LEMS este prezent în Capitală cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom din București măsoară peste 6000 de mp. Cea mai generoasă suprafaţă o are magazinul LEMS situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de mp. Investiţiile în magazinele LEMS din Capitală depăşesc 10 milioane de lei doar în ultimii ani. Restul țări rămâne însă la fel de interesant, politica de extindere a reţelei luând în considerare urbanul mijlociu şi mic. Exemple în acest sens sunt oraşe ca Videle sau Rovinari.

        „Fie că e vorba de cele 6 magazine din Bucureşti sau celelalte 80 de magazine magazine LEMS din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta LEMS a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial LEMS.

Investiții de 5,5 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă LEMS în primele 6 luni din 2015

        În primele 6 luni din 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine LEMS se ridică la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

        „Creşterile constante pe care LEMS le-a înregistrat în anii din urmă sunt datorate investiţiilor în reţea, dar şi investiţiilor în inovație. În industria mobilei, inovaţia înseamnă tehnologii și utilaje, materiale, design şi, în final, produse de mobilier cu valoare adăugată mare”, declară Alexandru Rizea, director general Lemet.

LEMS: Reduceri de până la 40% și mobilier în rate fără dobândă

        LEMS oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii LEMS în această direcţie sunt UniCredit Consumer Financing IFN prin finanţare a produselor direct în magazine, băncile Raiffeisen şi Transilvania. Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul LEMS. Până pe 20 august, magazinele LEMS propun clienților reduceri de până la 40% la toate gamele de produse.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business magazin, 10 august 2015– În urma unei investiții de 1 milion de lei, LEMS deschide un nou showroom în Alba Iulia
  2. ZF Companii, 10 august 2015 – Lemet și-a făcut showroom în Alba Iulia cu 1 milion de lei
  3. Wall-Street, 10 august 2015 – LEMS deschide un magazin în Alba Iulia cu o investiție de 1 mil. lei
  4. România Liberă, 10 august 2015 – Un nou showroom LEMS în Alba Iulia după o investiție de 1 milion de lei
  5. Bursa, 10 august 2015 – Lemet a deschis un showroom în Alba Iulia dupa o investiție de 1 milion de lei

Alte reacții: Revista BizBursa ConstrucțiilorAcasă.roDailyBusinessCasotecaBusiness CoverThe TrendsBusiness ReviewZiar.comUltimeleștiri.comInfo ziarePresa onlineAntena.roToptitlenews.roȘtiri.astăzi.roCronicavip.roZiare livePescurt.roRemembertoday.roActualități.netNewskeeper.roE-știreazilei.ro.