Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem’s în București. Magazinul se află în incinta Mega Mall şi măsoară 1400 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lems, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate.

        Investiţia necesară pentru deschiderea Lems București Mega Mall este de 1,3 milioane de lei.

LEMS este prezent cu 6 magazine în Bucureşti

        Lems este prezent în Bucureşti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom măsoară peste 6000 de mp. Cel mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lems situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2000 de mp.

        „Cele 6 magazine din Bucureşti sunt situate în Apărătorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou în Mega Mall. Toate magazinele Lems din Bucureşti se întind pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lems a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial Lems.

        Capitala deţine prima poziţie în topul vânzărilor reţelei de magazine deţinute de producătorul de mobilă Lemet.

        Cu magazinul Lems Bucureşti Mega Mall, reţeaua ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 68.000 de mp.

În 2015, Lemet a investit 4,5 milioane de lei în magazine noi

        În 2015, Lemet a continuat strategia de dezvoltare a reţelei Lems la nivelul întregii ţari. „În Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, după Miercurea Ciuc și Focşani. Investiţiile în magazinele Lems s-au ridicat până acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, declară Adrian Rizea .

LEMS: Mobilier în rate fără dobândă

Lems oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cât şi servicii de finanţare a produselor direct în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajati în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lems activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business Magazin, 21 mai 2015 – LEMS ajunge la șase magazine în București, prin deschiderea spațiului din Mega Mall
  2. Wall-Street, 21 mai 2015 – Lemet deschide un magazin LEMS in Mega Mall și ajunge la a treia inaugurare din 2015, după investiții de peste 1 miliard euro
  3. Bursa, 21 mai 2015 – LEMS a investit 1,3 milioane lei în showroomul din Mega Mall
  4. Forbes România, 21 mai 2015 – LEMS investește 1,3 milioane de lei într-un showroom, în Mega Mall
  5. Daily business, 21 mai 2015 – Lemet a investit 1,3 milioane de lei în magazinul din Mega Mall 

Alte reacții: Business review, The trendsCasotecaCurierul naționalAcasă.roB365.roRomania InsiderBusiness coverRomânia LiberăAntena.roInfo ziarePresa onlineNewskeeperUltimele știriZiare liveRoportalȘtiri financiareIndex știriBucurești.comZiare.www.roAstăzi.roEtleboro.orgInfo portalNews.portal-startȘtiri online 24E-știrea zileiZiare AZRealitateaAll biz.